Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6341 1

Demi Chef de Partie

  • Hạn nộp: 21/12/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Ninh Hải - Ninh Thuận
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
09/12/2022 09:25

Mô tả công việc

Administration
Develop and maintain positive working relationships with others; support team to reach common goals; listen and respond appropriately to the concerns of other employees.
Cost Management
· Prepare ingredients for cooking, including portioning, chopping, and storing food.
· Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation.       
Hygiene and Cleanliness
· Follow all company and safety and security policies and procedures; report maintenance needs, accidents, injuries, and unsafe work conditions to manager; complete safety training and certifications.
· Ensure uniform and personal appearance are clean and professional.
Maintaining Standards
· Operate ovens, stoves, grills, microwaves, and fryers.
· Test foods to determine if they have been cooked sufficiently.
· Monitor food quality while preparing food. Set-up and break down work station.
· Serve food in proper portions onto proper receptacles.
· Check and ensure the correctness of the temperature of appliances and food.
· Maintain confidentiality of proprietary information, protect company assets.
· Speak with others using clear and professional language.   
· Ensure adherence to quality expectations and standards.
· Stand, sit, or walk for an extended period of time or for an entire work shift.
· Reach overhead and below the knees, including bending, twisting, pulling, and stooping.
· Perform other reasonable job duties as requested by Supervisors.

Quyền lợi được hưởng

Candidates will be provided with job details during interview.

Yêu cầu công việc

· Knowledge of resort house rules and internal regulations.
· Consistency of food standards set by the Executive Chef.
· Compliance to house rules for staff.
· Hygiene and cleanliness
· Operational awareness

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ qua Hoteljob.vn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Vĩnh Hy, Vĩnh Hải, Ninh Hải, Ninh Thuận
  • https://www.aman.com/
  • Tọa lạc tại bãi biển hoang sơ phía nam vịnh Vĩnh Hy, Xã Vĩnh Hải, Huyện Ninh Hải, Tỉnh Ninh Thuận. Amanoi cách thành phố Phan Rang 36 Km về phía đông, Khu nghỉ mát Amanoi gồm 31 phòng ngủ và 5 Villa, các dịch vụ công cộng, bãi biển thiên nhiên, spa với trang thiết bị hiện đại. Các phòng ngủ với kiến trúc mang phong cách địa phương được pha trộn hoàn hảo với với cảnh vật tươi tốt có sẳn, phù hợp với địa hình và phong cảnh của Vịnh Vĩnh Hy.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu