Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Dưới 1 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Hành chính, nhân sự
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Đại học Ngoại ngữ - Tin học TP.Hồ Chí Minh
Quản trị khách sạn - Đại học
2017 → 2021
Kĩ năng
Teamwork Skill | |
Planning and Organizational Skills | |
Adaptability |
Kinh nghiệm làm việc
Thực tập sinh tại Sofitel Saigon Plaza
12/2021 → / (2 năm 4 tháng)
Hồ Chí Minh
Support HR Admin: Arrange and order office stationery and equipment. Arrange administrative works before the new ambassador on board Guide ambassadors to return items and equipment that the company has issued to the relevant departments before resigning. Manage and update the information of employee benefits: daily meal, birthday, awards, allowance. Follow up the signing documents to other departments. Design update the notice documents for employees. Guide the payment process of compensation expenses. Support Recruiment process: On the basis of the suitable resumes that have been approved by Talent and Culture Executive, arrange to contact candidates via calling and direct interviews. Arrange for a direct interview. Guiding candidate to prepare necessary procedures before starting Coordinating with C&B and administration to prepare everything needed before candidates are on board. Make sure onboarding kit is fully prepared before ambassadors start working. Meet candidates in person on their first day to guide and support to introduce other departments. Follow-up with On-boarding process for newcomers Update recruitment status of the vacancies to Talent & Culture Executive. Perform other duties as assigned by Talent & Culture Executive.
Food and Beverage Trainee tại Liberty Central Saigon Riverside Hotel
10/2020 → 12/2020 (2 tháng)
Hồ Chí Minh, Việt Nam
Working as a waitress at Central restaurant, responsible for: Welcoming guest and check reservation or staying information. Answer questions on menu selections, and assist in checking with kitchen staff. Assist in setting tables according to type of event and service standards. Check with supervisor at end of shift. Assist in inspect the cleanliness and presentation all kinds of cutlery prior to use.