Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11394 1

Head Chef

  • Hạn nộp: 20/06/2017
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Quận Nam Từ Liêm - Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Cập nhật
10/06/2017 12:00

Mô tả công việc

Duties and Responsibilities:  In charge of all culinary areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Hotel.  Constantly conducting research, develop and maintain the hotels cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.  Maintaining food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.  Enforcing the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.  Enforcing food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.  Ensuring all standard, Checklist are correct and filed correctly and ready for audits at anytime.  To accurately forecasting business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.. Being aware of competitors in the market and complete a competition analysis on training and resources to take care of our guests.  Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.  Ensuring the efficient scheduling of management and employees.  Being responsible for the accurate supervision of the employee‟s time control and payroll systems by working with Accounting and Human Resources Department.  Implementing a departmental daily training program.  Being responsible for the execution of culinary management reviews and appraisals in a professional and timely manner.  Being responsible for maintaining outlet safety at all times.  Being responsible for asset management of all outlet property and facilities.  Conduct a preventative maintenance inspection on a monthly basis.  Ensuring all managers and employees follow all job safety regulations and all hazards are reported to concerned departments.  Performing any reasonable request made by the management which is not life threatening or against the law.  Performing other duties as assigned by the management.

Quyền lợi được hưởng

Multi-properties training & working opportunity Do you love working and developing your career in an international hospitality industry? If you love dealing with people, bringing new ideas to the enthusiastic and dynamic team, care and passion about your job – we would like to have you in our professional team.

Yêu cầu công việc

At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in Culinary field  At least 3 year experience in culinary operation and management in senior management position  Strong inter-personality, leadership, and creative skills  Strong in driving results, people management and development

Yêu cầu hồ sơ

CV in English / Vietnamese. Other document to be submitted upon successful interview.

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: Trên 5.000
  • FLC Landmark Tower, Ngõ 5 Đường Lê Đức Thọ, Mỹ Đình 2, Nam Từ Liêm, Hà Nội, Việt Nam
  • https://flchotelsresorts.com/
  • FLC Hotels & Resorts sở hữu chuỗi quần thể nghỉ dưỡng và giải trí cao cấp tại các điểm đến hấp dẫn nhất Việt Nam với 5 quần thể đã đi vào hoạt động và 3 quần thể đang trong giai đoạn hoàn thiện. FLC Hotels & Resorts cung cấp hơn 10 nghìn phòng nghỉ cho thị trường du lịch Việt Nam, đi cùng với đó là hệ tiện ích giải trí đa dạng bao gồm các nhà hàng và bar, bể bơi nước mặn và bể bơi vô cực, chuỗi spa chăm sóc sức khỏe, sở thú hay các sân golf đẳng cấp quốc tế… để đáp ứng nhu cầu du lịch của hàng triệu khách hàng trong nước và quốc tế. Với ưu thế về vị trí độc tôn, FLC Hotels & Resorts mang tới định nghĩa mới về kỳ nghỉ “tất cả trong một” với chuỗi quần thể nghỉ dưỡng bốn mùa trải dài khắp Việt Nam. Mỗi khu nghỉ dưỡng và khách sạn thuộc chuỗi FLC Hotels & Resorts đều là sự kết hợp của không gian thư giãn đích thực, hệ thống tiện ích nghỉ dưỡng và hội họp tối ưu, và dịch vụ chu đáo xuất phát từ trái tim để khách hàng tận hưởng kỳ nghỉ đúng nghĩa theo cách của mình.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu