Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
15492 1

Sous Chef – Bếp Phó (Outlet Chef)

  • Hạn nộp: 08/12/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
03/12/2022 08:27

Mô tả công việc

1. Directly responsible for outlet kitchen areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the hotel.

2. Develop and maintain the outlet cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.

3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.

4. Enforce the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.

6. Enforce Standard Sanitation Checklist by having all kitchens inspected on a monthly basis.

7. Achieve departmental budget goals by maintaining efficient cost expenditure.

8. To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.

9. To supervise the completion of the wage progress report on a weekly basis and critique discrepancies.

10. Responsible for accounting & billing procedures within the culinary operation.

11. To ensure the awareness & enforcement of all company SOPs & property LSOPs.

12. To enforce operational Standards that are reviewed periodically and then updated and improved.

13. Responsible to maintain the overall welfare of our employees by providing them with the training and resources to take care of our guests.

14. To ensure the efficient scheduling of management and employees.

15. To be responsible for the accurate supervision of the employee time control and payroll systems by working with accounting and human resources department.

16. To develop and implement manager, supervisor & employee training plans on a quarterly basis in conjunction with human resources department.

17. To implement a departmental daily training program.

18. To be responsible for the execution of designated kitchen management & employee reviews, ensuring appraisals in a professional and timely manner.

19. To supervise all aspects of employee management including hiring and discipline in conjunction with the executive chef.

20. To train subordinate managers and supervisors in effective “coaching and counseling” and the correct process of progressive discipline.

21. To conduct an effective monthly employee meeting with minutes and P&A forwarded to the GM, F&B and HRD.

22. To practice “open door” policy to all employee.

23. Periodically plan outside employee activity to promote teamwork.

24. To be responsible for maintaining outlet safety at all times.

Quyền lợi được hưởng

- Làm việc 5,5 ngày/tuần = 44 giờ/tuần

- 100% lương trong thời gian thử việc

- Môi trường làm việc chuyên nghiệp và có nhiều cơ hội thăng tiến trong sự nghiệp

- Được tham gia bảo hiểm đầy đủ theo bộ luật lao động

- Hỗ trợ Nhà ở nhân viên (máy lạnh, máy giặt, nước nóng, chăn ga gối nệm...)

- Miễn phí 3 bữa ăn trong ngày và đồng phục nhân viên.

- Với những trường hợp ở ngoài được hỗ trợ chi phí xăng xe, nhà ở.

- Phí service charge khi đi vào hoạt động

- Hỗ trợ chi phí nhận việc và chi phí về thăm nhà hằng năm.

Yêu cầu công việc

1. At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in culinary field

2. At least 4 year experience in culinary operation and supervision

3. Good in inter-personality and creative skill

4. English Communication skill

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV trực tiếp về địa chỉ:

Nam Nghi Resort: Ấp 4, xã Cửa Cạn, Thành phố Phú Quốc, Kiên Giang.

Email:Tin đã hết hạn

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Ấp 4, Xã Cửa Cạn, Huyện Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang
  • Nam Nghi Resort Phú Quốc, tọa lạc trên bán đảo Móng Tay ở phía Bắc Đảo trên một cao nguyên đá tự nhiên, nước biển trong xanh màu lam ngọc hoang sơ của vịnh Vũng Bầu đối diện với Vịnh Nước Thái Lan. Khách sạn chúng tôi cung cấp 114 phòng khách sang trọng và biệt thự, 4 nhà hàng phục vụ ăn uống, một SPA độc đáo mang phong cách ngoại nhập; Trung tâm Thể dục cùng với nhiều cơ sở vật chất phục vụ giải trí, nhiệm vụ hàng đầu của Nam Nghi là cung cấp cho khách hàng sự trãi nghiệm một kỳ nghỉ tuyệt vời với phong cách hiện đại trong khi bảo tồn môi trường tự nhiên và thân thiện với cộng đồng người địa phương Mức lương cạnh tranh và quyền lợi của chúng tôi mang đến cho bạn là chưa từng có trên đảo. Liên lạc với chúng tôi hôm nay để bắt đầu công việc mới trãi nghiệm cuộc sống mang phong cách sống hiện đại của con người Nam Nghi Đảo Phú Quốc.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu