• Oversees the preparation of kitchen equipment for use
• Manage the receiving and storage of kitchen goods
• Oversees the cleaning and storage of kitchen equipment
• Oversee the cleaning of the premises
• Oversee the removal of waste
• Oversee the handling of kitchen linen
• Maintains a hygienic kitchen
• Cleans the kitchen and equipment
• Maintains high levels of personal hygiene for self and enforces hygiene standards for team
• Manages all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum departmental costs
• Manages all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum quality level of sanitation
• Controls and analyzes, on an ongoing basis, the level of the following:
o Costs
o Breakage
o Quality of support provided to other sections
o Condition and cleanliness of facilities and equipment
o Guest satisfaction
• Establishes and maintains effective employee and inter-departmental working relationships
• Assists the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with ICHG guidelines and implements training plans for the Stewarding employees and other Food and Beverage employees.
• Conducts daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results
• Handles administrative works and keeps up-dated files on the following Stewarding matters:
o Finance
o Standards
o Training
o Outlets
o Meetings
o Miscellaneous
• Assists the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in settings Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies
• Determines the minimum and maximum stocks and controls the par-stocks of all material and equipment
• Liaise with the Purchasing Manager and suppliers for any purchase needed for the stewarding operation
• Conducts inventories in coordination with employees of the accounting division
• Liaise with employees of the Engineering Division to schedule preventive maintenance and repairs
• Monitors local competitors and compare their operation with his operation
• Keeps aware of trends, systems, practices, and equipment in food and beverage through trade literature, hotel show and site visits
• Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
• Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
• Rest & Relaxation Allowance/Trợ cấp nghỉ dưỡng
• Home leave ticket/Trợ cấp thăm nhà
• Uniform, accommodation, transportation & meals are provided/Cung cấp đồng phục, chỗ ở, phương tiện đi lại và bữa ăn
• Professional & International working environment/ Môi trường làm việc quốc tế, chuyên nghiệp
• At least 14 leave days/Ít nhất 14 ngày phép năm
• Service charge/Phí dịch vụ
• Opportunity to grow vertically, functionally, geographically, and personally/Cơ hội học tập, phát triển thêm kỹ năng bản thân
Yêu cầu công việc
Required Skills:
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Yêu cầu hồ sơ
Qualifications:
• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience:
• 2 years related experience including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
Vui lòng làm theo các chính sách này khi đánh giá một nhà tuyển dụng:
Không đăng các đánh giá không thật với mục đích làm tăng
hoặc giảm xếp hạng
Không đăng nội dung lạm dụng, thù hận, đe dọa hoặc quấy rối
người khác.
Không đăng nội dung chứa lời tục tĩu hoặc công kích
Đừng mạo danh bất kỳ người nào, không xuyên tạc mối liên kết
của bạn với một người hoặc tổ chức.
Không đăng thông tin riêng tư bí mật của bạn và người khác,
như địa chỉ thực, số bằng lái xe, CMND hoặc bất kỳ thông tin nào khác thuộc về quyền sở hữu cá nhân
Nội dung đăng nên dễ đọc, đúng chính tả, không sử dụng viết
hoa và chấm câu quá nhiều.
Đăng thông tin rõ ràng, có giá trị và trung thực.
Cố gắng đăng nội dung bao gồm cả ưu điểm và nhược điểm.
Sử dụng đúng ngữ pháp và kiểm tra chính tả của bạn.
Hãy tử tế với người khác, không công kích hoặc đăng đánh giá
với mục đích triệt hạ một cá nhân hay doanh nghiệp nào đó. Cùng nhau xây dựng một môi trường văn
minh và lịch sự.
InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort is ideally located on Bai Truong – one of the most beautiful beaches on Phu Quoc “Pearl Island”. The resort is part of the Phu Quoc Marina complex which includes a waterfront, theme park, sailing club, shopping, restaurants, bars & residences.
The resort features 459 rooms, suites and villas offering an array of elegantly appointed accommodations, 5 restaurants and bars offering a wide range of world class dining options, modern meetings and events facilities with a grand ballroom ideal for themed dinners, gala events and stylish weddings and last but not least, a Harnn Heritage Spa thoughtfully designed to enhance your wellness.