Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6818 1

SOUS CHEF

  • Hạn nộp: 31/10/2017
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Qui Nhơn - Bình Định
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực Bếp
Cập nhật
04/09/2018 15:18

Mô tả công việc

 To work with the Executive Chef in completing the Food & Beverage department input into the overall hotel strategic plans to oversee pastry team of 3 team members, preparation & presentation of the food product, ensure the quality at all times • Develop new menus and food items to meet the taste and dining requirements of the guests. Maintain sensitivity to local cultural traditions and adhere to religious beliefs in preparation and services of all food on premises. • Oversee the preparation and presentation of food products to ensure maximum quality at all times. • Implement procedures to minimise wastage and over-production. • Ensure standards of presentation and preparation of food items meet hotel & brand standards • Direct and coordinate the daily activities of all the hotel’s kitchens. • Coach and guide new members of the team, putting in place proper orientation training and ongoing training and development for team members • Report and take appropriate action to correct any health or safety hazard. • Liaise with Engineering regarding maintenance and repairs of equipment • Check and ensure the proper storage of raw and processed food items including the condition of food in freezers. • Ensure all work areas in the kitchen are kept tidy and clean.

Quyền lợi được hưởng

- Được làm việc trong môi trường năng động, chuyên nghiệp - Cơ hội phát triển tối đa khả năng bản thân - Cơ hội thăng tiến cao - Được hưởng các chế độ hấp dẫn từ phí công ty, cơ hội được làm việc, học tập , task forces ở nước ngoài - Các quyền lợi khác theo luật định Việt Nam.

Yêu cầu công việc

- College degree in Hotel Management or related fields. - Previous experience in role of Food & Beverage/Restaurant Operation leadership - Passion for leadership and teamwork - Eyes for details to achieve operation excellence - Excellent guest service skill. - pastry back ground preferred

Yêu cầu hồ sơ

full resume in English, send to Tin đã hết hạn or contact ( 056) 3840133

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Bãi Dài, Ghềnh Ráng, TP. Quy Nhơn,Bình Định
  • https://www.avanihotels.com
  • A luxury hospitality brand for modern travellers, Avani Quy Nhon Resort and Anantara Quy Nhon Villas connects guests to genuine places, people and stories through personal experiences and providing heartfelt hospitality in the world’s most exciting destinations. From pristine islands and tropical beaches to cosmopolitan cities, tranquil deserts and lush jungles, Avani & Anantara welcomes guests for journeys rich in discovery.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu