1140
400
17067
1
Chief Steward
- Hạn nộp: 30/04/2019
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Số lượng
1
1
Nơi làm việc
Quận Ngô Quyền - Hải Phòng
Quận Ngô Quyền - Hải Phòng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Làm theo ca
Loại hình
Khách sạn/ Khu căn hộ
Khách sạn/ Khu căn hộ
Ngành nghề
Bếp
Bếp
Cập nhật
04/01/2023 21:58
04/01/2023 21:58
Mô tả công việc
HOTEL DESCRIPTION
Hai Phong, the third largest city in Vietnam is also the most important seaport in the northern part of the country. The city is located only a couple of hours from Hanoi (120km).
Mercure Hai Phong is scheduled to open by year
end. The hotel is located 5 minutes from Cat Bi International Airport.
The property include 225 hotel guest rooms and serviced apartments. Other facilities will features 1 ballroom, 6 meeting room, 1 swimming pool, 2 Restaurants and 2 Bars.
Mercure Hai Phong is scheduled to open by year
end. The hotel is located 5 minutes from Cat Bi International Airport.
The property include 225 hotel guest rooms and serviced apartments. Other facilities will features 1 ballroom, 6 meeting room, 1 swimming pool, 2 Restaurants and 2 Bars.
MISSION
- Responsible for monitoring, managing all kitchen staff, ensure the cleaning of restaurants, kitchen, utensils, equipment and managing the inventory.
- To allocate, assign staff to sanitize, stewards to wash utensils, dishes, take and give utensils upon requests of the restaurant, to keep track of the attendance and ensure the task fulfillment.
- To organize the management of pantry reasonably, ensure all utensils are always clean, hygienic, sufficient and ready to serve upon requests of the Restaurant.
- To check and supervise the work of staff, timely urge, direct staff to ensure all work goes smoothly in accordance with proper process and criteria.
- To be responsible for preserving, protecting utensils, tools, cleansing chemicals… belonging to F&B department, minimize losses, breakage, timely report cases of damages.
- To regularly inventory (weekly, monthly, quarterly, yearly), follow up the inventory and make periodic as well as unexpected reports to F&B Manager.
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with more job details during the interview.
Yêu cầu công việc
SPECIFIC REQUIREMENTS
- Diploma or certificate of Kitchen Profession.
- Knowledge and experience in implementing HACCP standards.
Yêu cầu hồ sơ
Ms. Bellita
Email: Tin đã hết hạn
Tải lên từ máy tính
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- 12 Lạch Tray, Ngô Quyền, Hải Phòng
- https://www.mercurehaiphong.com/vi/
Mercure Hải Phòng, khách sạn đầu tiên được vận hành và quản lý bởi tập đoàn quốc tế AccorHotels tọa lạc ngay giữa cung trung tâm thành phố cảng sầm uất. Chúng tôi rất tự hào được bình chọn và nhận giải thưởng Tripadvisor Travelers’ Choice trong hai năm liên tiếp 2020 và 2021 dành cho 10% khách sạn và khu nghỉ dưỡng tốt nhất trên thế giới.
Thông tin liên hệ
- Phòng nhân sự - Chuyên viên Nhân sự