Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
17454 1

Executive Sous Chef/ Tổng Bếp phó

  • Hạn nộp: 28/01/2018
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
29/01/2018 10:40

Mô tả công việc

DUTIES AND RESPONSIBLE:
1. Ensures punctuality of all kitchen personnel
2. Holds regularly inter departmental meetings
3. Checks cooks on hygiene and proper dress code
4. Schedules training classes for kitchen personnel
5. Takes care of any disciplinary action if necessary
6. Follows up on safety and maintenance of all kitchens
7. Ensures sanitary conditions in all food preparation areas
8. Follows up on secretarial duties in secretary’s absence
9. Co-ordinates with receiving and storeroom as to quality and quantity of food products
10. Coordinates with stewarding regarding cleanliness in kitchens
11. Consults with Sous chefs on matters concerning food cost
12. Constantly checks on performance in regard of cooking and preparation techniques mainly in Banquet and Thai kitchens
13. Keeps a close watch on Thai and Vietnamese restaurants during service hours, to ensure all foods served are up to standard
14. Spot checks the receiving of goods from the market and schedules Sous-chefs for survey on fresh food market whenever necessary
15. Reports all matters of importance to the Executive Chef
16. Assists in buffet set up and/or special theme parties and participates with new ideas to improve and maintain business.
17. Performs all other duties assigned to him by management.

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary and bonus
- Insurance according to policy
- Friendly working environment
- Team building, family day
- Employee activities for happy workplace
- Duty Meal, Uniform
- 12-day annual leave
- Working time 40hours / week
- Training
- Candidates will be provided with job details during interview.

Yêu cầu công việc

1. Certificate in related field.
2. Minimum 3 years in similar position in International hotels.
3. Good administrative skills, along with good communication and negotiation skills.
4. Detailed knowledge of working practices of Kitchen.
5. Computer literate.
6. Good health, mature and pleasant personality and neat appearance.
7. Able to cope with pressure.
8. Fair English language skills.

Yêu cầu hồ sơ

- Letter
- Resume
- Health certificate within of six months
- Curriculum vitae in Vietnamese certified by local People’s Committee

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Số 20 đường Đống Đa, Quận Hải Châu, TP. Đà Nẵng
  • Khách sạn New Orient Danang với quy mô 100 phòng River View, 3 nhà hàng và 2 phòng hội nghị - tiệc cưới với sức chứa lên đến 1000 khách nằm trong khu giải trí New Orient hứa hẹn sẽ là điểm khởi nghiệp lý tưởng, và là môi trường làm việc năng động dành cho các bạn yêu thích nghề Khách sạn.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu