Group Head Chef/Bếp Trưởng Nhóm Nhà Hàng - Cocobay Da Nang
- Hạn nộp: 15/05/2018
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Ngũ Hành Sơn - Đà Nẵng
Giờ hành chính
Bếp
25/12/2019 13:31
Mô tả công việc
- Assist to Group Executive Sous Chef / Group
Executive Chef in all ramifications.
- Oversee kitchen operations with group 3
outlets, which must be done in accordance with the organization’s standards
- Update the work schedule to be assigned to
each cook.
- Follow turnover, waste food for all outlets.
- Manage all orders from outlets/hotels with
order takers and ensure all order meet within fixed schedules.
- The Group 3 Head chef is directly responsible
together with the Sous Chefs, to ensure all his direct subordinates are fully
aware of company standards concerning food production, food presentation, food
handling, controlling procedures and the vessel sanitation and health safety
program.
- Ensure junior chefs adhere strictly to recipe
review program of the organization
- Apply on daily basis the Culinary Check List
designed by the restaurant to correct any food preparation error and to monitor
processes involved in such food preparation
- Attach recipe review and culinary checklist
to culinary package for management reviews
- Properly monitor cooks’ working hours, note
those who are punctual and those who work overtime to mark them out for the
appropriate compensation
- Supervise junior chefs, relying on knowledge
acquired in line with policies of the organization
- Provide the all-important training to newly
recruited cooks and take note of how they progress
- Maintain consistency and quality in food
taste in line with photos and recipes made available by the organization’s
management
- Communicate with the Provision section daily,
ensuring perishable items are used up timely enough
- Carry out consistent checkup of coolers to
ensure unexpected shortage is avoided
- Make use of special form provided by
management to record all food leftover
- Provide food requisitions daily to the
provision office to ensure adequate provisions are made for next day’s cooking
must be aware and ensure that he and his co – workers follow HACCP/ISO
standards and follow
- Company hygiene procedures.
- Must be able to manage all ordering process.
- Close communication and contact with the Head
Chefs with regard ordering and preparation is obligatory.
- The guidelines and requests from the Chef
must be follow in the most efficient way.
- Daily contact and exchange of information
with the Group Executive Sous Chef or Group Executive Chef is obligatory.
Quyền lợi được hưởng
- Social Insurance, Health Insurance in accordance with current
regulations of company and Vietnam Labor Code.
- Total Health Care insurance Empire Care.
- Competitive salary and benefit policies.
- Chance to take part in one of the biggest projects in South East
Asia.
- Many promotion chances among the large scope of works required
for tourism products from the project.
- Chance to work in an international environment, to improve
English skills and many other skills.
- Chance to get many discount from the Group’s products.
Yêu cầu công việc
v Responsible for the Group 3 Kitchens of Holy Pig, Vanessa, Banquet Restaurant’s
v Coordinate to 3 kitchens staff together with Group 3 Sous Chef.
v Help to Group 3 kitchens for smooth operation and coordination between group 3 kitchens.
v Displays leadership and ensure they are follow company food quality and health safety in Cocobay restaurants.
v Having an eye for detail each kitchen for waste, food cost and recipes. Fully in charge of revenue, cost, staff and quality of food service
v Ensure all Group 3 Kitchens work as team players and help each other any incase of high operation.
v Ensure work closely with Banquet Team and help by staff manning if needed.
Yêu cầu hồ sơ
Please send your CV Via:
Cocobay Entertainment &
Hospitality Hub
Recruitment- HR Dept Cocobay Da Nang
Address: Truong Sa Street, Ngu Hanh Son District, Danang City, Vietnam
Hotline: 098 121
6979
Phone: 02363 954 666
Or through email: Tin đã hết hạn (Subject include: Name – Applied Position)
Like Cocobay
Recruitment Fanpage to receive the lastest recruitment news:
https://www.facebook.com/TuyendungEmpire/
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 500 - 999
- Tổ hợp Giải trí và Du lịch Cocobay - Tổ 53, Tân Trà, Đường Trường Sa, phường Hòa Hải, quận Ngũ Hành Sơn, TP. Đà Nẵng, Việt Nam
- https://www.empiregroup.vn
* Tập đoàn Empire - Tiền thân là Công ty Cổ phần Đầu tư Phát triển và Xây dựng Thành Đô được thành lập vào năm 1991 là công ty hoạt động chính trong lĩnh vực đầu tư, xây dựng và kinh doanh bất động sản. Trải qua 20 năm hình thành và phát triển, đến nay Empire đã trở thành thương hiệu hàng đầu trong lĩnh vực đầu tư và phát triển xây dựng tại Việt Nam, với rất nhiều các dự án bất động sản trải dài từ Bắc vào Nam, đặc biệt Tập đoàn còn hợp tác chiến lược với một số doanh nghiệp nước ngoài trong lĩnh vực đầu tư, thiết kế, kinh doanh bất động sản của Hàn Quốc, Malaysia, Singapore, Úc, Tây Ban Nha, Hồng Kông. * Hiện nay, Tập đoàn Empire đang triển khai dự án COCOBAY - Với mục tiêu trở thành "Tuyệt tác Siêu tổ hợp Du lịch và Giải trí đẳng cấp bậc nhất Đông Nam Á" với quy mô phục vụ hàng triệu lượt khách Việt Nam và Quốc tế. * Cocobay Đà Nẵng là tổ hợp giải trí khép kín, an toàn và thân thiện đầu tiên tại Việt Nam, Được quy hoạch, thiết kế và vận hành bởi các tập đoàn hàng đầu đến từ nhiều quốc gia trên thế giới như Haptic (Vương Quốc Anh), Aurecon (Australia), Insignia (Hoa Kỳ), EDC (Malaysia),… Coco Ocean Resort cung cấp những sản phẩm/dịch vụ ưu việt cho cả khách du lịch, người muốn an cư tại thành phố có chỉ số phát triển cao nhất Việt Nam - Đà Nẵng, và các nhà đầu tư có tầm nhìn chiến lược. * Đến với Cocobay, khách du lịch sẽ được "Sống hết mình" - bốn mùa tận hưởng những khoảnh khắc cuộc sống tươi trẻ, sôi động và những dịch vụ giải trí mang âm hưởng hiện đại tuyệt vời nhất.
Thông tin liên hệ
- Ban HCNS - Chuyên viên tuyển dụng