Bar back
- Hạn nộp: 25/09/2019
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
3
Quận 3 - TP HCM
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ẩm thực
Nhân viên
26/09/2019 13:33
Mô tả công việc
. Cut limes, oranges and pineapple for garnishes.
· Clean all bottles and refrigerators daily.
· Flush out draft beer lines.
· Wipe down bar counter.
· Clean out ashtrays.
· Responsible for cleanliness of bar area at shift end.
· Cắt chanh, cam và dứa cho việc trang trí
· Rửa tất cả các chai, lọ và tủ lạnh hàng ngày.
· Rót bia tươi
· Lau dọn sạch quầy bar
· Lau sạch gạt tàn thuốc.
· Chịu trách nhiệm về sự sạch sẽ của khu vực quầy bar ở cuối ca làm việc
Quyền lợi được hưởng
· Competitive negotiable salary.
· Monthly bonus
· Full Social, Health, Unemployment insurance
· Mức lương thỏa thuận, cạnh tranh
· Thưởng hàng tháng
· Đóng đầy đủ bảo hiểm xã hội, y tế, thất nghiệp
Yêu cầu công việc
Outgoing.
Strong English
Ability to multi task
Sake knowledge a plus
Tính hướng ngoạiTiếng Anh tốtCó thể phụ trách nhiều công việcCó kiến thức về Sake là một lợi thếYêu cầu hồ sơ
Full Cv
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- 74/10A Hai Bà Trưng, P. Bến Nghé, Quận 1
- http://eightfourcollective.com/
We, THE EIGHT FOUR COLLECTIVE is a Hospitality Company made up of Venues, Professional Operators, F&B specialists and Consultants. We practise Kaizen Hospitality management. With a focus on JAPANESE Food & Beverage through unique experiences in our Restaurants Bars and hotels. We aim to become the first name in recognized professional consultants in the Hospitality industry in Vietnam driven through all our venues and guest experiences. Head count: 101 employees The Eight Four Collective is currently the best Japanese Restaurant Group in Vietnam. We currently have three separate concepts: Renkon, Sake Central & Irusu in Saigon with 5 more opening in the next year (2020) in Saigon, Hanoi and Danang.
Thông tin liên hệ
- Phòng Nhân sự - Phòng Nhân sự