Cashier
- Hạn nộp: 25/10/2019
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận 3 - TP HCM
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Tiền sảnh
Nhân viên
30/09/2019 14:05
Mô tả công việc
· Print Receipt of cash (reduced prices for the VIP card customers if any, discount coupon). Testing requirements for each bill in the right hand, accurate.
· Receiving money from the waiter., Requirements: To count the money collected and rotten clear & accurate, kept in cabinets in each currency.
· When customers pay by credit card, check credit card number, signature, correct POS.
· Check the information accurate invoices and track invoices and send invoices to customers in the invoice logbook, write the issued invoices quantity of shifts in invoices logbook.
· In phiếu thu tiền mặt (giảm giá cho khách hang nếu có thẻ VIP, phiếu giảm giá). Yêu cầu kiểm tra chính xác từng hóa đơn
· Nhận tiền từ nhân viên phục vụ, Yêu cầu: đếm số tiền thu được và trả tiền thối lại một cách rõ ràng và chính xác, giữ trong tủ ở mỗi loại tiền tệ.
· Khi khách hàng thanh toán bằng thẻ tín dụng, kiểm tra số thẻ tín dụng, chữ ký, đúng với POS.
· Kiểm tra chính xác thông tin hóa đơn, theo dõi hoá đơn và gửi hóa đơn cho khách hàng trong sổ nhật ký hoá đơn, ghi số lượng hoá đơn đã phát hành của sổ nhật ký hoá đơn.
Quyền lợi được hưởng
· Competitive negotiable salary.
· Monthly bonus
· Full Social, Health, Unemployment insurance
· Mức lương thỏa thuận, cạnh tranh
· Thưởng hàng tháng
. Đóng đầy đủ bảo hiểm xã hội, y tế, thất nghiệpYêu cầu công việc
Positive attitude
Willing to learn
Quick
Team oriented
Strong English communication
Thái độ tích cực
Ý chí học hỏi
Lanh lẹ
Có tinh thần làm việc nhóm
Giao tiếp tiếng Anh tốt
Yêu cầu hồ sơ
Full Cv
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- 74/10A Hai Bà Trưng, P. Bến Nghé, Quận 1
- http://eightfourcollective.com/
We, THE EIGHT FOUR COLLECTIVE is a Hospitality Company made up of Venues, Professional Operators, F&B specialists and Consultants. We practise Kaizen Hospitality management. With a focus on JAPANESE Food & Beverage through unique experiences in our Restaurants Bars and hotels. We aim to become the first name in recognized professional consultants in the Hospitality industry in Vietnam driven through all our venues and guest experiences. Head count: 101 employees The Eight Four Collective is currently the best Japanese Restaurant Group in Vietnam. We currently have three separate concepts: Renkon, Sake Central & Irusu in Saigon with 5 more opening in the next year (2020) in Saigon, Hanoi and Danang.
Thông tin liên hệ
- Phòng Nhân sự - Phòng Nhân sự