1140
400
10558
1
Executive Sous Chef (Western)- Bếp phó điều hành (mạnh Âu)
- Hạn nộp: 30/08/2023
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Số lượng
1
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực
Ẩm thực
Cập nhật
08/09/2023 08:16
08/09/2023 08:16
Mô tả công việc
- Executive Sous Chef strong in Western cusine.
- Assists the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with hotel guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees
- Assists the Executive Chef in developing and maintaining up-dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections
- Assists the Executive Chef in developing popular menus offering guests value for money in accordance with hotel guidelines
- Assists the Executive Chef in planning and organizing successful Food and Beverage activities
- Conducts daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results
- Attends and participates to other meetings as required by the administrative calendar
- Assists the Executive Chef in making recipes and maintaining up-dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation
- Assists the Executive Chef in setting Food Production and Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies
- Assists the Executive Chef in determining the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment
- Assists the Executive Chef in setting standards of all food and equipment purchases
- Participates in the preparation of the hotel's revenue plan and marketing programs
- Monitors local competitors and compare their operation with the hotel Food and Beverage operation
- Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in food and beverage through trade literature, hotel show and site visits
- Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
- Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
- Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Monthly service charge
- Duty meal
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
- 3 years experience as a chef or an equivalent combination of education and experience
Yêu cầu hồ sơ
You can apply via Hoteljob or send CV to email: Tin đã hết hạn
Tải lên từ máy tính
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 500 - 999
- 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Ngoài ra còn có Nhà hàng hải sản Lasirena The Imperial Garden Lounge, The IMPERIAL Business Centre Cung cấp dịch vụ văn phòng tiêu chuẩn 5* với mô hình Dịch vụ trọn gói tại Tòa nhà Petro Việt Nam, 1-5 Lê Duẩn, Q1.TP.HCM.
Thông tin liên hệ
- Ms. Trang - Nhân sự