Junior Sous Chef (Prefer Expat)
- Hạn nộp: 20/12/2018
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Trưởng ca/ Giám sát
14/07/2018 10:38
Mô tả công việc
1. Coordinate the tasks and operations of the Kitchen, canteen, kitchen store and stewarding Departments.
2. Ensure departments under your supervision are managed to control costs, increase revenues and meet budget goals.
3. Assist with the execution of menus, specials, promotions, etc.
4. Ensure all dishes are prepared according to established standards and procedures.
5. Prepare dishes as required.
6. Ensure the strictest guidelines for food safety and handling are practiced.
7. Be readily available to handle guest queries and resolve issues in a timely and professional manner.
8. Monitor guest feedback and make recommendations for improvements or new products or services to meet guest needs.
9. Assist in the evaluation of Supervisors and Line Employees during their probation period to assess employment eligibility.
Quyền lợi được hưởng
Base on Labour Law & Company's Policy.
Yêu cầu công việc
- Graduate of a Hotel and Restaurant or Culinary Arts programme desired.
- Understanding of food cost budget
- Overall food knowledge in Asian and Western Kitchen
- Good physical and mental health
Yêu cầu hồ sơ
CV via email
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Cửa Lấp - Suối Mây, Suối Mây, Dương Tơ, Phú Quốc, Kiên Giang, Việt Nam
- https://www.salindaresort.com
Salinda Resort Phú Quốc là khu nghỉ dưỡng đạt tiêu chuẩn 5 sao đầu tiên tại đảo ngọc Phú Quốc. Nằm ẩn mình bên bờ biển đẹp và thanh bình thuộc thị trấn Dương Đông, Salinda Resort Phú Quốc là một khu nghỉ dưỡng cao cấp được kiến tạo trên ý tưởng giao thoa giữa văn hóa bản địa và kiến trúc đương đại.
Thông tin liên hệ
- Mr. Phan Quốc Sơn - Human Relations Manager