To be obliged to complete the assigned work, execution of superior orders, labors
Regulation, safety, compliance with provisions of laws.
There is obliged to implement the building, management system and executive work of the restaurant as well as the personel and assets of the restaurant
To organize, make a training course for all staff in the restaurant, maintain the standard of service
Responsible for the entire restaurant bussiness
Provide the strategies for the improvement & innovation management practise as well as developing the strategies for the restaurant to match the new bussiness direction, offering maketing & promotional strategies to expand the customer base to provise the best performance for the company, however strategies & development policies must be adopted by consensus from the boards prior to implimentation.
Give the draft operating budget for each month, total cost, operating cost, cost for advertising, and work together with sale team to set out promotion cost.
Responsible for keeping all the accurate reporting of revenues (revenues and expenditures) and reported regularly to the director every day, Every week, submit to accounting department
Report the quality of service & supervising quality of product to maintain & constantly to improve quality
Quyền lợi được hưởng
- Thu nhập: thỏa thuận - Hàng tháng được hưởng phí dịch vụ Service charge - Được hỗ trợ: nhà ở, ăn ca, đồng phục... - Được hưởng: nghỉ phép, thưởng lễ, tết... tham gia đầy đủ BHXH, khám sức khỏe... - Được hưởng hoa hồng khi giới thiệu khách sử dụng dịch vụ tại Resort: Lưu trú, ăn uống, bất động sản...
Yêu cầu công việc
EXPERIENCE: Three years at a supervisory level in F&B Department in an international major hotel or Resort
QUALIFICATIONS: Graduated from intermediate school up to higher; Successful completion of training in F&B skills
SPECIAL SKILLS: Ability to plan and implement F&B programs and policies and to train and supervise staff
LANGUAGE: Good/ Excellent at English
Yêu cầu hồ sơ
-
Sơ yếu lý lịch có xác nhận của chính quyền địa phương,
Vui lòng làm theo các chính sách này khi đánh giá một nhà tuyển dụng:
Không đăng các đánh giá không thật với mục đích làm tăng
hoặc giảm xếp hạng
Không đăng nội dung lạm dụng, thù hận, đe dọa hoặc quấy rối
người khác.
Không đăng nội dung chứa lời tục tĩu hoặc công kích
Đừng mạo danh bất kỳ người nào, không xuyên tạc mối liên kết
của bạn với một người hoặc tổ chức.
Không đăng thông tin riêng tư bí mật của bạn và người khác,
như địa chỉ thực, số bằng lái xe, CMND hoặc bất kỳ thông tin nào khác thuộc về quyền sở hữu cá nhân
Nội dung đăng nên dễ đọc, đúng chính tả, không sử dụng viết
hoa và chấm câu quá nhiều.
Đăng thông tin rõ ràng, có giá trị và trung thực.
Cố gắng đăng nội dung bao gồm cả ưu điểm và nhược điểm.
Sử dụng đúng ngữ pháp và kiểm tra chính tả của bạn.
Hãy tử tế với người khác, không công kích hoặc đăng đánh giá
với mục đích triệt hạ một cá nhân hay doanh nghiệp nào đó. Cùng nhau xây dựng một môi trường văn
minh và lịch sự.
Flamingo Đại Lải Resort trải rộng trên 123 héc-ta và bao quanh bởi 500 héc-ta mặt nước và 10.000 héc-ta rừng tự nhiên. Nơi đây sở hữu thiên nhiên tươi đẹp, đa dạng về địa hình, tài nguyên tự nhiên phong phú và cảnh quan độc đáo.