Phó tổng quản lý (mảng F&B)
- Hạn nộp: 30/10/2018
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Thành Phố Vĩnh Yên - Vĩnh Phúc
Giờ hành chính
05/10/2018 07:22
Mô tả công việc
o Supervision and control food & beverage inventories.
o Maintain inventories of related food & beverage & equipment.
o Monitor and control labor costs & attendant record
o Manage the quality of food & beverage as well as the quantity of product according the par level stock
o Develop and implement policies and procedures of F&B outlet
o Ability to organize special event or strategies, to develop the business to achieve high result.
o Responsibility for building up the managing system for food & beverage, including: costing, quality properly the hotel procedure
o Building up the training program and often organize the training course for F&B staff to improve & develop in the future
o Manage the quality of product and non-stop motivate quality of product & service
o Managing and make evaluation to all staff under the training & performance period.
o Given the procedure of policies and carry out: commend & reward, discipline to all staff
o Create the chance to encourage all staff to do good job and given the policies to attract a qualified candidate wish to be join in our business
o Monitor and forecast food & beverage revenues and expenses to ensure company goals are met on a monthly and yearly basis.
o Co-operate with chef to create new menu items or change flavors properly to our guest that will increase customer satisfaction and perception of value.
o Implement & commitment policies and procedures for food and beverage. standard
o Ensure the quality levels of food & beverage products and maintain quality standards in production, services, facilities and guest satisfaction.
o Develop and manage the annual food & beverage budget.
o Implement and monitor ordering and receiving program to ensure proper quantity and prices on all purchases.
o Attend the management meeting weekly, monthly with director board to report the result of business
o In F&B outlet and planning to develop the business in the future
Quyền lợi được hưởng
- Hàng tháng được hưởng phí dịch vụ Service charge
- Được hỗ trợ: nhà ở, ăn ca, đồng phục...
- Được hưởng: nghỉ phép, thưởng lễ, tết... tham gia đầy đủ BHXH, khám sức khỏe...
- Được hưởng hoa hồng khi giới thiệu khách sử dụng dịch vụ tại Resort: Lưu trú, ăn uống, bất động sản...
Yêu cầu công việc
QUALIFICATIONS: General education related to hospitality, Successful completion in Front Office skills
SPECIAL SKILLS: - An ability to manage complex relationships.
- Strong leadership, training and organizational skills.
- A commitment to transfer knowledge.
- Excellent customer service and interpersonal skills.
LANGUAGE : Good/ Excellent at English
Yêu cầu hồ sơ
- Sơ yếu lý lịch có xác nhận của chính quyền địa phương,
- Giấy khám sức khỏe,
- Phô tô (công chứng): CMND, sổ hộ khẩu,
- 04 ảnh 4x6,
- Giấy xác nhận nhân sự,
- Bằng cấp liên quan…
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Ngọc Thanh, Phúc Yên, Vĩnh Phúc
- https://flamingodailai.com
Flamingo Đại Lải Resort trải rộng trên 123 héc-ta và bao quanh bởi 500 héc-ta mặt nước và 10.000 héc-ta rừng tự nhiên. Nơi đây sở hữu thiên nhiên tươi đẹp, đa dạng về địa hình, tài nguyên tự nhiên phong phú và cảnh quan độc đáo.
Thông tin liên hệ
- HR