Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
20882 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 30/10/2018
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Nha Trang - Khánh Hòa
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Cập nhật
01/11/2018 16:43

Mô tả công việc

• Manage all aspects of the administration, operation and co-ordination in the Kitchen and stewarding sections of the Hotel, to ensure smooth functioning, customer satisfaction, Associate satisfaction and high level of Sales and Profits in line with company

• Responsible for guiding the Chefs and Stewarding Supervisor in the performance of their jobs in accordance with Hotel policies.

• Responsible for achieving financial goals, by minimizing costs without compromising quality.

• Responsible for ensuring sufficient operating equipment and supplies for production.

• Responsible for establishing and maintaining high sanitation standards in all food preparation areas.

• Responsible for ensuring that kitchen is covered with Associates during operation.

• Set standards for kitchen products in line with company policies.

• Manages all Kitchen personnel and adapts management practices, working methods, communications, recruitment etc

• Is responsible for employee training, development and provides support for their career development.

• Is responsible for food hygiene, safety, and qulity in the hotel.

• Is responsible for menu development and dish / concept creation for the resort's F&B operation

• Recruits team staff and occasional temps as necessary

• Trains the staff according to need

• Carries out annual performance appraisals for employees

• Ensures compliance with labour legislation in the department

• Check that work is organised for maximum efficiency for the whole kitchen

• Organises the kitchen in line with activity forecasts

Quyền lợi được hưởng

1. Competitive salary and benefits.

2. Stable and friendly working environment..

3. Opportunities for promotion.

Yêu cầu công việc

▪ University graduate / Hotel Management or related course.

▪ At least 5 years experience in the same capacity preferrably in 4* or 5* Hotels.

• Acknowledged managerial skills

• Perfect knowledge of HACCP guidelines

• Computer literate in the Windows environment

Yêu cầu hồ sơ

Vietnamese is prefer
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Lô 3+4 Đường Phạm Văn Đồng, Phường Vĩnh Hoà, Thành phố Nha Trang, Khánh Hòa
  • Nha Trang Horizon là một khách sạn 5*, có địa chỉ tại Bùng Binh Ba Làng, Đường Phạm Văn Đồng, Phường Vĩnh Hoà, Thành phố Nha Trang, Khánh Hòa. Khách sạn gồm 374 phòng, 02 nhà hàng và 1 Sky Bar. Khách sạn đi vào hoạt động tháng 01 năm 2019. Email phòng Nhân sự: horizonhrnhatrang@gmail.com

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu