[Vinpearl Luxury Da Nang] Looking for Executive Chef
- Hạn nộp: 30/09/2019
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Ngũ Hành Sơn - Đà Nẵng
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
22/07/2019 14:27
Mô tả công việc
- Supervise the staff of the kitchen, participates in the training and development of staffs, and provide performance appraisals and disciplinary action.
- Determine the menu changes, equipment and ingredients that are necessary, and handles special menu requests
- Manage the kitchen staffs in compliance with all health and safety regulations by ensuring adherence to sanitary and safe food handling guidelines at all times.
- Manage the agreed food cost targets in line with the agreed budget.
- Record and maintain accurate pricing data for all commodities on the unit stock sheets.
- Recommend and promote new menu ideas and special food events/ special days within the contract and develop new dishes for the business
- To ensure the entire kitchen team are aware of their responsibilities in respect of health and safety in the workplace and have the minimum qualifications and training to work in a kitchen environment.
- Food cost controlling
- To ensure that the company food hygiene management system is in place and fully understood by all the team.
- To ensure that the company control procedures in respect of food production, portion control and stock management are fully implemented
- To be an active member of the management team and support colleagues in the achievement of their KPI's.
Quyền lợi được hưởng
- Free staff building for candidate who has population more than 45km
- Free bus when work at Vinpearl Hoi An/ South Hoi An
- Good benefit, salary competition base on your background and good working environment
- Opportunity to be promoted to higher level
- Bonus in holidays
- Free meal base on your working schedules
- Yearly travelling
- Opportunity to be increased salary base on appearance, English, Korean skill and also professional qualification assessment
Yêu cầu công việc
- At least 2 years experienced at the position Executive Chef/ Executive Sous Chef
- Strong communication and problems solving skills
- Have experience of working at foreign corporation
- Coaching and management skills
- Able to work under high pressure
- Candidate nationality: Vietnamese
Yêu cầu hồ sơ
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Tuyển dụng Toàn Quốc
- https://vinpearl.com
Vinpearl là thành viên thuộc Tập đoàn Vingroup - một trong những tập đoàn kinh tế tư nhân hàng đầu Việt Nam. Kiên định chiến lược phát triển chuỗi khách sạn, du lịch, nghỉ dưỡng 5 sao và 5+ sao đẳng cấp quốc tế, Vinpearl luôn nỗ lực tạo ra những sản phẩm ngày càng phong phú để thỏa mãn được nhu cầu ngày càng khắt khe của khách hàng, mong muốn mang đến nhiều hơn nữa các sản phẩm du lịch biển độc đáo, thiết kế đặc sắc, thể hiện sự tìm tòi sáng tạo và hướng tới vẻ đẹp CHÂN – THIỆN – MỸ. Vinpearl đang tràn đầy khát vọng tiến lên phía trước với một kế hoạch phát triển vũ bão và bền vững. Trong 3 năm tới, Vinpearl sẽ quản lý tổng cộng 33 khu Resort và Biệt thự nghỉ dưỡng, Condotel, City Hotel tại các bờ biển, thành phố đẹp nhất của Việt Nam. Vinpearl cũng đang có kế hoạch từng bước tiến ra thị trường khu vực và thế giới, khẳng định vị thế của thương hiệu du lịch nghỉ dưỡng Việt Nam đẳng cấp quốc tế. Đứng trước kế hoạch phát triển trong giai đoạn mới, Vinpearl có nhu cầu thu hút và tuyển dụng đội ngũ nhân sự với số lượng lớn, có tâm huyết, nỗ lực hết mình để hoàn thành sứ mệnh của Vinpearl và góp phần hiện thực hóa sứ mệnh chung của Vingroup: “Vì một cuộc sống tốt đẹp hơn cho người Việt”.
Thông tin liên hệ
- Phòng Tuyển dụng