Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
22321 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 18/09/2019
  • Mức lương: 12 - 20 triệu

Thông tin cơ bản

Số lượng
2
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
17/09/2019 01:01

Mô tả công việc

• Oversee all day to day kitchen operations and outside caterings.• Supervise the staff of the kitchen, participates in the training and development of staffs, and provide performance appraisals and disciplinary action.

• Determine the menu changes, equipment and ingredients that are necessary, and handles special menu requests

• Manage the kitchen staffs in compliance with all health and safety regulations by ensuring adherence to sanitary and safe food handling guidelines at all times

• Manage the agreed food cost targets in line with the agreed budget.

• Record and maintain accurate pricing data for all commodities on the unit stock sheets

• Recommend and promote new menu ideas and special food events/special days within the contract and develop new dishes for the business

• To ensure the entire kitchen team are aware of their responsibilities in respect of health and safety in the workplace and have the minimum qualifications and training to work in a kitchen environment

• Food cost controlling

• To ensure that the company food hygiene management system is in place and fully understood by all the team

• To ensure that the company control procedures in respect of food production, portion control and stock management are fully implemented

• To be an active member of the management team and support colleagues in the achievement of their KPI’s

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive salary and bonus
  • Health insurance and Social insurance regulated by Vietnam Labor Law
  • Professional, dynamic working environment

Yêu cầu công việc

• At least 5 years experienced at the position Executive Chef/ Executive Sous Chef

• Strong communication and problems solving skills

• Coaching and management skills

• Able to work under high pressure

Yêu cầu hồ sơ

  • Đơn xin việc.
  • Sơ yếu lý lịch
  • Sổ hộ khẩu
  • CMND
  • Ứng viên quan tâm vui lòng liên lạc số 090.310.6408 (Mr. Charles) để được hỗ trợ.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 25 - 99
  • 38 Lý Tự Trọng, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • The Vault là bar chuyên về rượu vang và cocktail

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu