Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6370 1

Executive Sous Chef

  • Hạn nộp: 28/09/2019
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Cập nhật
17/11/2023 17:30

Mô tả công việc

The Executive Sous Chef is responsible to assist the Executive Chef for overall kitchen operation at our Fine dining Restaurant, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration. His main duties are as follows:
• Assume the responsibilities of the Executive Chef in his absence;
• Assist in maintaining and controlling all outlet expenses, ensuring they are within budget guidelines and business levels;
• Make sure food preparation, presentation & taste are compliant with restaurant standards before serving;
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts;
• Assist and advise the Executive Chef in menus development to ensure product quality and food cost management;
• Build a strong network of vendors;
• Work closely with the Food & Beverage team and Marketing team to execute the event strategy on exceeding Press Club goals;
• Complete scheduled inventories, stocks and requisitions necessary supplies, supporting procedures for portion and waste controls;
• Understand the guest expectations related to food quality and presentation and ensures culinary associates strive to meet or exceed expectations and help build guest loyalty.
• Monitor kitchen work rosters, make sure that they reflect business needs and other key performance indicators.
• Hire, train, coach and develop a successful and enthusiastic team of associates, and ensure associates.
• Motivate staff members to maintain an efficient job performance.
• Conduct training on food knowledge and menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Adhere to all fire and safety regulations, make sure the hygiene and food safety standards are met in all stages of food preparation.
• Make sure that the professional equipment is in good conditions and signal any malfunction before it affects the staff or the clients.
• Perform other duties as assigned.


Quyền lợi được hưởng

- 12 annual leave per year

- Service charge bonus payable on monthly basic

- 100% coverage of social insurances and 24/7 insurance

- Duty meal and parking provided

- Annual health check-up, annual holiday trip with team

- Opportunities for learning and development. 

Yêu cầu công việc

• Formal training in Culinary Arts;

• At least 5 years culinary leadership experience required with strong knowledge of kitchen operations;

• Passion for Culinary and comprehensive knowledge of fine food, wine, services and creativity;

• Excellent verbal and written communications skills in French;

• Good knowledge of purchasing, ordering, receiving, food costing and inventory procedures;

• Strong network and relationship with the suppliers is an advantage;

• High responsibility, honest, hard-working and careful;

• Willing to work in split shift and flexible hours: evenings, weekends and holidays.

Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV with photo in English to HR Department.
Add: Press Club Building, 12 Ly Dao Thanh, Hoan Kiem, Hanoi
Email: Tin đã hết hạn
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Press Club Building, 12 Phố Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
  • Press Club (Trung tâm Dịch vụ Báo chí) là doanh nghiệp liên doanh được thành lập từ tháng 10 năm 1997, có trụ sở là một tòa nhà thương mại 7 tầng mang phong cách kiến trúc Pháp cổ tọa lạc tại trung tâm thủ đô Hà Nội. Press Club cung cấp những gian hàng và văn phòng cho thuê hạng A với các khách hàng lớn như Regus, Omega và Starbuck. Đặc biệt, với lịch sử phát triển hơn 20 năm qua, Press Club được ghi nhận là một địa điểm lý tưởng để tổ chức hội thảo, sự kiện và là nơi thưởng thức tinh hoa ẩm thực nước Pháp. Chúng tôi sở hữu một phòng họp thiết kế lịch lãm có sức chứa 200 khách, một nhà hàng sang trọng mang tên La Table du Chef chuyên phục vụ thực đơn của bếp trưởng 2* Michelin, và quán bar La Plume với không gian vừa hiện đại, vừa ấm cúng, mang đến những trải nghiệm thú vị từ các loại cocktail độc đáo nhất. Đội ngũ Press Club gồm hơn 100 nhân viên, những con người năng động, hài hước và có niềm đam mê đặc biệt với ngành dịch vụ, với ẩm thực - đồ uống. Chúng tôi đang tìm kiếm những bạn trẻ tràn đầy nhiệt huyết, có đam mê với ẩm thực cao cấp, để cùng chúng tôi sáng tạo, đổi mới và phát triển Press Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu