Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
23038 1

Chef Steward

  • Hạn nộp: 31/07/2019
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Nha Trang - Khánh Hòa, Thị Xã Cam Ranh - Khánh Hòa, Huyện Cam Lâm - Khánh Hòa
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
19/07/2019 14:47

Mô tả công việc

As Chief Steward you will be supervise day-to-day operations of the stewarding department. You will be responsible for maintenance and sanitation in all food production service areas. You will control storeroom orders and issue all china, silver and glass and ensure all food and beverage outlets have sufficient equipment to perform adequately. You will perform these tasks while adhering to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

In specific your tasks include:

- Oversee the preparation of kitchen equipment for use.

- Manage the receiving and storage of kitchen goods.

- Oversee the cleaning and storage of kitchen equipment.

- Oversee the cleaning of the premises.

- Oversee the removal of waste.

- Oversee the handling of kitchen linen.

- Maintain a hygienic kitchen.

- Clean the kitchen and equipment.

- Maintain high levels of personal hygiene for self and enforces hygiene standards for team.

- Manage all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum departmental costs.

Manage all functions of the Stewarding operation to achieve the optimum quality level of sanitation

- Control and analyze, on an on-going basis, the level of the following:

- Costs

- Breakage

- Quality of support provided to other sections

- Condition and cleanliness of facilities and equipment

- Guest satisfaction

- Establish and maintains effective employee and inter-departmental working relationships.

- Assist the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with Wyndham guidelines and implements training plans for the Stewarding employees and other Food and Beverage employees.

- Conduct daily briefings and other meetings as needed to obtain optimal results.

- Handle administrative works and keeps up-dated files on the following Stewarding matters:

- Finance

- Standards

- Training

- Outlets

- Meetings

- Miscellaneous

- Assist the Director of Food and Beverage and the Executive Chef in settings Stewarding goals and developing strategies, procedures and policies.

- Determine the minimum and maximum stocks and controls the par-stocks of all material and equipment.

- Liaise with the Purchasing Manager and suppliers for any purchase needed for the stewarding operation.

- Conduct inventories in coordination with employees of the accounting division.

- Liaise with employees of the Engineering Division to schedule preventive maintenance and repairs.

- Work with Executive Chef in manpower planning and management needs.

- Work with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.

- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.

Quyền lợi được hưởng

 • Competitive salary/ Mức lương cạnh tranh

• Service charge (after Resort opens)/ Phí phục vụ (Sau khi khu nghỉ mát mở cửa hoạt động)

• Duty meals/ Bữa ăn trong ca

• Transportation return Nha Trang to Cam Ranh/ Xe đưa đón CBVN từ Nha Trang – Cam Ranh

• Accommodation provided in KN Paradise for non-local employees/ Nơi ở cho quản lý nội trú là người ngoại tỉnh trong khu nghỉ mát KN Paradise

• Discounted accommodation in 9,200 Hotels and Resorts worldwide/ Được giảm giá lưu trú trong 9,200 khách sạn và khu nghỉ mát của tập đoàn trên toàn thế giới.

• Social insurance, health insurance and unemployment insurance/ Bảo hiểm xã hội, Bảo hiểm y tế và bảo hiểm thất nghiệp.

• Annual bonus (paid before Tet Holiday) / Thưởng hàng năm ( Được trả trước lễ Tết)

• Annual salary review/ Xem xét tăng lương hàng năm

• Discounted accommodation at property and at all F&B outlets/ Được giảm giá lưu trú tại khu nghỉ mát và dịch vụ ăn uống tại tất cả các outlet của nhà hàng.

• Employee rewards program for excellence in service to guest and to colleagues/ Khen thưởng nhân viên xuất sắc trong phục vụ khách hàng cũng như đối với đồng nghiệp.

Yêu cầu công việc

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

- 2 years related experience including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

- Good communication skills.

- Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

Yêu cầu hồ sơ

CONTACT INFORMATION/ THÔNG TIN LIÊN HỆ

Email: info @ wyndhamgrandcamranh.com

Wyndham Grand KN Paradise Cam Ranh c / - KN Cam Ranh Co. Ltd., Long Beach, Cam Ranh Peninsula, Cam Nghia Ward, Khanh Hoa Province, 650000, Vietnam

Khách sạn Wyndham Grand KN Paradise Cam Ranh, Bãi Dài, P. Cam Ranh, Tp. Cam Nghĩa, Khánh Hòa, Viet Nam.

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu