Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
18242 1

Chef De Cuisine - Event

  • Hạn nộp: 31/03/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
09/06/2023 09:33

Mô tả công việc

  • You will be responsible for the efficient running of the department in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.
  • The Chef de Cuisine is responsible to manage the kitchen as an independent profit center, in line with the outlet’s operating concept and Hyatt International standards, ensuring maximum guest satisfaction while operating within budget, helping to ensure the financial success of the outlet.
  • To assist Executive Chef in the running of the kitchen, contributing to the overall success of outlets and banquets, in accordance with the hotel’s standards and financial goals.
  • Ensures that all company minimum brand standards have been implemented.
  • Work closely with other employees in a supportive and flexible manner, focusing on the overall success of the hotel and the satisfaction of hotel guests.
  • Buys locally available fresh products wherever possible and has limited menus which are changed frequently to ensure the guest is always offered a variety of food items.
  • Plans or participates in planning menus and utilization of food surpluses and leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, popularity of various dishes and frequency of menu.
  • Spends time in culinary areas observing employee-guest/employee-internal customer interaction, working through Heads of Department to coach employees as necessary.
  • Reviews menus, analyses recipes, determines food, labor, overhead costs and assigns prices to menu items.
  • Directs food apportionment policy to control costs.
  • Introduces and tests the market with new products which are market-orientated in terms of price and product.
  • Serves fresh food to the guests which is prepared a la minute, is consistent in quality, and which reflects the style of the outlet concept.
  • Supervises cooking and other kitchen personnel and coordinates their assignments to ensure economical and timely food production.
  • Observes methods of food preparation and cooking, sizes of portions, and garnishing of foods to ensure food is prepared in prescribed manner.
  • Tests cooked foods before plate-up and service.
  • Estimates food consumption and purchases or requisitions of foodstuffs and kitchen supplies.
  • Devises special dishes and develops innovative recipes.
  • Establishes and enforces nutrition and sanitation standards for restaurant.

Quyền lợi được hưởng

Hyatt is a place of outstanding rewards, where talent opens doors to exciting challenges in the hospitality industry. It's a place where career opportunities are as unlimited as your imagination. We could bring you the followings:

  • Attractive package and full insurance package
  • Complimentary accommodation at selected Hyatt properties worldwide
  • Learning and development opportunities

Yêu cầu công việc

  • The ideal candidate will have a passion for teaching and learning along with a positive and consultative leadership style.
  • Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
  • Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
  • Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred.

Yêu cầu hồ sơ

Application to:

  • Online application to: Tin đã hết hạn or Ms. Ngân - Recruitment Executive (028 3824 1234 - Ext: 2303 - 0773 116 657)
  • Direct application to: Human Resources Department, Park Hyatt Saigon, 2 Lam Son Square, District 1
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 2 Lam Son Square, Ben Nghe Ward, 1 District, HCM
  • https://saigon.park.hyatt.com/en/hotel/home.html
  • Khách sạn Park Hyatt Saigon tọa lạc tại trung tâm thành phố Hồ Chí Minh, kế bên nhà hát Thành Phố và gần kề các địa danh văn hóa và lịch sử nổi tiếng. Khách sạn gồm 245 phòng và suite mang phong cách thuộc địa Pháp thanh lịch vừa được tu bổ để mang đến một đẳng cấp sang trọng mới với thiết kế tinh tế, nội thất được làm bằng tay tinh xảo và những tiện ích cao cấp, hiện đại. Các nhà hàng và quán bar đẳng cấp quốc tế bao gồm nhà hàng Opera chuyên về các món Ý truyền thống, nhà hàng Square One phục vụ ẩm thực Việt và Pháp, khu vực Park Lounge phục vụ trà chiều danh tiếng và 2 Lam Son Bar, một trong những điểm đến hàng đầu của thành phố về đêm. Những khu vực tổ chức sự kiện theo phong cách ấm cúng nhưng không kém phần sang trọng lần đầu tiên được ra mắt tại Park Hyatt Saigon bao gồm Pool House với bếp nướng BBQ ngoài trời và Guest House với khu bếp mở hiện đại, sống động. Xuân Spa yên tĩnh mang đến những gói trị liệu lấy cảm hứng từ các thành phần và nguyên liệu truyền thống của Việt Nam. Trong khi đó, phòng tập được trang bị hiện đại cùng hồ bơi trong xanh hứa hẹn sẽ trở thành một địa điểm thư giãn tuyệt đối. Đội ngũ nhân viên tận tâm tại khách sạn Park Hyatt Saigon mang đến những dịch vụ chu đáo và thân thiện cho những vị khách quý đang cần nghỉ ngơi và những dịch vụ cao cấp được thiết kế riêng.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu