Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
25708 1

[Moon Marina] F&B Manager

  • Hạn nộp: 16/09/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Huế - Huế
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
10/07/2020 16:44

Mô tả công việc

I. PURPOSE

To manage all food & beverage and day-to-day operations to ensure highest standards of service delivered to customers within budgeted guidelines and in coherent with the company values, standard of work and regulations.

II. RESPONSIBILITIES

1. Operational management:

• Work, and develop to ensure that the operational F&B team can deliver the highest quality product of the brand, and the highest financial return

• Develop, implement and evaluate systems of control, developing and updating standards

• Work closely with Restaurant/Outlet Managers to ensure precise par levels are available and well kept to ensure the smooth operation of the Restaurants

• Oversee the inventory and keeping financial records of purchases and sales

• Manage and monitor expenditure and budget setting each year

• Ensure strict compliance with all relevant Hygiene and Safety legislation and requirements

• Constantly review the product range to ensure that all key brand standards are maintained

2. People management:

• Be responsible for ensuring spend per head is increased year on year, without compromising guest satisfaction and quality

• Manage the incentive scheme, allocating and verifying spending and assisting in report analysis on sales & revenue

• To operate within efficient headcount budgets for each season, tracking appropriate labor cost

• Develop and monitor subordinates in obtaining the highest standards of service and client care, and will take responsibility for the training, development, and monitoring of the performance of all staff

• Champion a training culture within the F&B team to ensure succession planning, and a culture that exceeds the very best the brand has to offer

• Provide constant leadership, counseling, advice, and feedback to their peers

• The job holder must provide an environment of openness and trust, with constant feedback and performance coaching

3. Other Planning

• Assist in the planning and implementation of new ideas and menu specifications each season, working closely with the respective team to ensure they fit with brand concept guidelines and are to the high quality our guests expect

• Be conversant in the latest trends in food nutrition for our target guests and contribute to the ongoing nutritional developments

• Oversee the operational planning and execution of special events to ensure success

• Liaise with the Sales & Marketing team to collate and respond to all guest correspondence, ensuring this is communicated to the entire F&B team, where appropriate

Quyền lợi được hưởng

  • 13th month salary, social insurance, leaves
  • To embrace your full potential & grow your future
  • KPIs & Performance Bonuses

Yêu cầu công việc

III. REQUIREMENTS

• Bachelor in F&B, Hospitality preferable with at least 2 years of experience in similar position with standard of 4* services up

• Up to date with food and beverages trends and best practices.

• Professional and well trained manner.

• Ability to manage absolute Quality, Health and Safety standards and procedures

• Client care/Guest Relations

• Ability to recruit, train & build teams

• Good sense of business planning & financial reporting

Yêu cầu hồ sơ

CV ứng tuyển 
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Tầng 8, tòa nhà Hapulico
  • https://kaigroup.com/en/
  • Công ty TNHH Dịch Vụ Du Lịch Sông Hương là một trong những Công ty hàng đầu về dịch vụ du lịch và ẩm thực tại Huế. Chúng tôi tự tin đem tới một dịch vụ đẳng cấp nhất cho khách hàng, cũng như môi trường làm việc chuyên nghiệp cho các bạn nhân viên. Hiện tại Công Ty đang có rất nhiều dự án đầu tư mới vào Huế trong lĩnh vực Nhà hàng - Khách sạn với quy mô rất lớn, năng động và hiện đại. Chúng tôi liên tục tuyển dụng và tìm kiếm những ứng viên tiềm năng và phù hợp để cùng đồng hành và phát triển với Công Ty.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu