Chef De Partie (Giám Sát Bếp)
- Hạn nộp: 31/03/2021
- Mức lương: 8 - 12 triệu
Thông tin cơ bản
1
Quận 1 - TP HCM
Làm theo ca
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
08/01/2021 14:22
Mô tả công việc
• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:
• Butchery
• Be responsible for the effective presentation of staff meals and maintaining the staff dining room in a clean and hygienic manner
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Cleans and re-sets his/her working area
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
• Works with Supervisor in manpower planning and management needs
• Works with Supervisor in the preparation and management of the Department’s budget
* Mức lương : 10tr - 12 triệu
Quyền lợi được hưởng
• Annual leave
• Insurance
• Progressive career path
Yêu cầu công việc
• Experience in a 5-star hotel or fine dining restaurant, preferably with pre-opening experience is ideal
• Clear, confident in all means of communications
• Self-motivated, proactive, and takes initiative
• Demonstrates self-esteem, self-management, integrity and honesty
• Passionate about customer service and serving others
• Hospitable and empathic listener
• Multi-tasker; manages time and prioritizes effectively
• Thoughtful, observant, creative in delivering guest satisfaction
• Process-oriented, detail-minded, organized
• Accountable, responsible, reliable
• Able to stay calm and positive under pressure
• Thrives in fast-paced, changing environment and shows agility
• Analytically minded, decisive, creative and thoughtful problem-solving
• Resilient to adversity, adaptable to change
• Embraces Vietnamese identity and builds loyalty for the future
• Embraces diverse cultures and being a team player
• Embraces and drives “F&B” personalization, brand and culture
Yêu cầu hồ sơ
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 25 - 99
- 57 Nguyễn Du, Bến Nghé, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
- https://www.irususaigon.com
The Eight Four Collective là 1 tập đoàn hướng tới phát triển và đầu tư các dự án phong cách ẩm thực độc nhất và độc đáo tại Việt Nam. Với hơn 10 năm trong lĩnh vực nhà hàng khách sạn, mục tiêu của chúng tôi là thiết lập một chuẩn mực mới về ẩm thực, dịch vụ và trải nghiệm không gian thông qua một danh mục đa dạng từ các khu nghỉ dưỡng cao cấp, nhà hàng, quán bar đẳng cấp thế giới. Ngoài ra, chúng tôi còn cung cấp nền tảng quản lý và đầu tư đầy đủ dịch vụ cho các nhu cầu phát triển F & B. Tại Eight Four Collective, chúng tôi luôn cháy bỏng với niềm đam mê phát triển 1 cách sáng tạo nhất cho ngành khách sạn và ẩm thực Việt Nam đưa lên 1 tầm cao mới.
Thông tin liên hệ
- HR - Quản Lý