Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
24199 1

Executive Sous Chef/ Bếp phó Điều hành

  • Hạn nộp: 30/09/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
28/10/2022 11:36

Mô tả công việc

Planning and Organising:

 To work with the Executive Chef in completing the Food & Beverage department input into the overall hotel strategic plans.

Operations and Product Quality

• Analyse local-market needs and trends, and support the definition of the hotel’s overall Food & Beverage offering

• Manage menu preparation and pricing in line with the stated F&B objectives of the hotel and the brand.

• Develop new menus and food items to meet the taste and dining requirements of the guests. Maintain sensitivity to local cultural traditions and adhere to religious beliefs in preparation and services of all food on premises.

• Oversee the preparation and presentation of food products to ensure maximum quality at all times.

• Implement procedures to minimise wastage and over-production.

• Ensure standards of presentation and preparation of food items meet hotel & brand standards

• Lead Task Force Missions on behalf of the hotel, to support the opening of new Fusion properties, and other special events catered by Fusion

Departmental Leadership – with the Executive Chef

• Ensure that that Kitchen professionals are fully aware of hotel F&B strategy, and that their products meet these requirements

• Direct and coordinate the daily activities of all the hotel’s kitchens.

• Coach and guide new members of the team, putting in place proper orientation training and ongoing training and development for team members.

• Manage relationships and contracts with suppliers.

• Support and facilitate staff participation in local, national and international competitions.

Health, Hygiene & Safety

• Maintain the highest standards of Food Hygiene, and adherence with all Health and Safety standards.

• Report and take appropriate action to correct any health or safety hazard.

• Liaise with Engineering regarding maintenance and repairs of equipment

• Check and ensure the proper storage of raw and processed food items including the condition of food in freezers.

• Instruct staff on all emergency measures in case of accident and have a first aid kit available and stocked in the kitchens, in collaboration with hotel’s clinic

• Ensure all work areas in the kitchen are kept tidy and clean.

Quyền lợi được hưởng

Attractive Salary and Benefit Package/ Phúc lợi

- 8-10 days off/month/ 8-10 ngày off tháng

- Full social Insurance, private accident and healthcare/ Tham gia đầy đủ các phúc lợi và chế độ BHXH

- Dynamic, professional & open minded working environment/ Môi trường làm việc năng động và chuyên nghiệp

- Joining training courses/ Tham gia các khóa đào tạo

- Good salary, benefits and bonus./ Lương thưởng cạnh tranh

- Supporting shift meals at star canteen/ Hỗ trợ cơm giữa ca

Yêu cầu công việc

1. National under local contract

2. At least 3 years in a senior or kitchen leadership position 

3. Fluent in English & Vietnamese (Speaking, listening, reading & Writing) 

Yêu cầu hồ sơ

Please submit your CV to Tin đã hết hạn 

Phone: 0254 625 7272

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 2 Trương Công Định, Phường 2, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Vietnam
  • Được thiết kế dành cho đối tượng khách năng động, Fusion Suites Vũng Tàu là một điểm đến lý tưởng của thành phố biển. Điểm đặc biệt là khách sạn bao gồm các hạng phòng và căn hộ rộng rãi, cùng với những hồ bơi trên cao từ tầng 10 trở lên để ngắm thành phố và biển xanh mênh mông, dịch vụ chăm sóc sức khỏe đặc trưng của Fusion. Sự trải nghiệm mỗi ngày với liệu trình spa thư giãn mà không phải trả thêm phí, những lựa chọn ẩm thực đặc sắc cùng với sự thân thiện của đội ngũ Fusionistas sẽ mang đến cho du khách một kỳ nghỉ khó quên nơi thành phố biển. Chỉ cách Sài Gòn 100 km và chưa đầy 2 tiếng di chuyển bằng đường cao tốc hoặc tàu cao tốc, Vũng Tàu luôn là sự lựa chọn được nghĩ đến đầu tiên cho chuyến du lịch đầy ngẫu hứng.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu