Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
25954 1

Hygiene Executive

  • Hạn nộp: 24/10/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Cập nhật
21/10/2022 20:05

Mô tả công việc

1. Food Hygiene & Safety:

- Establish Food safety management system and combine with Management system for Hygiene and foof safety following Capella group's standard and the Governmental regulation

- Contact to appropriate authorities of government, control and complete Vietnamese regulations for Food safety certificates of hotel and hotel's products

- Coordinate with hygiene authority, attend to related workshop, and participate in the food safety training program required by the local authority

- Conducting daily inspection regarding hygiene and sanitation coditions of kitchens, restaurants, storage areas, receiving areas, ect. Coordinating with Food safety & Hygiene committee to conduct in house audits, to implement preventive and corrective maintenance solving any problems/ issues related to food safety

- Complete, whenever needed and applicable, the non conformties noted durning the audits and inspections

Cooperate with Kitchen/ Service/ Stewarding/ Engineer/ Housekeeping... to review and check the SOP/ cleaning schedules, make sure that it was followed strictly and effect

- Establish the training materials and cooperate with Training Department to set up Food safety training for all Food handlers and other hotel's staff to ensure that all of staff understand and follow food regulations from the purchase, import, storage, processing...to serving

- Ensure that food, water, ice samples are tested frequently by an accredited third - party laboratory and reports are kept on file

- Ensure that food samples are collected on a daily basic from kitchen, buffets and functions. Be responsible for sample test or external laboratory test if required

- Participate in the Supplier Audit program by visiting the food suppliers with the coordination of the Purchasing Manager and carry out food safety audits within their premises

- Inspect, monitor, remind staff, summarize and report/ suggest solution to Chef, Genaral Manager, monthly report to Capella Group. Internal audit periodic, spor check with the board of Director. Be external audit by Capella group twice per year and announcement/ un - announcement audit from government

- Cooperate with other department to investigate the incident food, keep the incident reports. Study the incident food trend to sugguest the solution to prevent and minimize the incident food

- Ensure that the tessting results/ report/ records are recorded and kept on file

2. Guest room Hygiene:

- Cooperate with Room/ Housekeeping Department to review the SOP/ cleaning schedules for Hygiene in Guest room to make sure that effect and complies with Capella standard and Vietnamese law. Estalish the Hygiene check list for guest room

- Observe, inspect and measure the cleaning processing of Hygiene stadard in Guest room. Report to Genaral Manager every month about Hygiene in Guest room

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary

- Participating in social insurance, health insurance and unemployment insurance at the contracted salary

- Enjoy monthly service fee with high rate

- Be rewarded on Holidays, New Year and special occasions of the year

- 13th month salary bonus according to revenue

- Participate in periodic team bonding activities

- To develop career in a dynamic and professional international working environment

Yêu cầu công việc

- Minimum 1 year of working in a related position at 3 4 star hotel resorts or more.

- Good leadership and team management skills

- Ability to communicate, train, solve problems, handle situations quickly

- Work pressure

- Have professional knowledge of food hygiene and safety

Yêu cầu hồ sơ

Attached English CV with a portrait

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 11 Lê Phụng Hiểu, Trang Tien, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
  • Capella Hanoi Hotel là dự án hợp tác giữa tập đoàn Sun Group và tập đoàn khách sạn 5 sao Capella Hotel Group có trụ sở tại Singapore với các văn phòng tại Châu Âu, Trung Quốc và Hoa Kỳ. Chúng tôi là khách sạn đầu tiên đánh dấu sự hiện diện của Capella Hotel Group tại Hà Nội, Việt Nam. Khách sạn được thiết kế với nguồn cảm hứng chủ đạo từ Nhà Hát lớn Hà Nội. Với lối thiết kế nghệ thuật, tinh tế và chi tiết của kiến trúc sư khách sạn hàng đầu thế giới Bill Bensley, Capella Hanoi với quy mô 47 phòng tự hào sẽ trở thành boutique hotel 5 sao đầu tiên tại trung tâm thủ đô.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu