Butchery Chef
- Hạn nộp: 30/07/2022
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Huyện Điện Bàn - Quảng Nam
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
Nhân viên
13/05/2023 21:06
Mô tả công việc
* Always work as a team member.
* Follow “Clean as you go” work habits.
* Follow the Meat Order Cycle created by the Executive Chef.
* Do any special duties requested by the Executive Chef.
* Follow safe work habits and notify supervisors of any dangerous or unsafe place in work area.
* Make frequent suggestions to your direct supervisor in order to bring the standard up and keep your interest on the job.
* Create working schedule for subordinates.
* Organize meat and fish orders according to the menu. Check on a daily basis.
* Striploin steaks, Rib-Eye steaks, Flank Steaks and Skirt Steaks have to be cut and marinated one week in advance up to specifications.
* Always thaw all meats in the therefore designated meat thawing rooms.
* Cut to portion size as explained in the methods or SOP’s.
* Tenderloin steaks have to be cut and marinated at least two days in advance.
* Keep exact check on size and weight of the required products.
* Make weekly yield tests in close cooperation with the Executive Chef.
* See that all machines, working utensils, freezers and refrigerators are cleaned and in proper working condition.
* Make sure to ask your supervisor for permission first before working overtime or allow subordinates to work overtime.
* Check on a proper thawing production.
* Work closely with storekeepers and provision masters. Keep a very good relationship.
* Check all provisions received from storeroom and report discrepancies immediately.
* You are entirely in charge of training all subordinates whenever time permits.
* You are held responsible for the butcher shop and the inventory.
* Report frequently to the sous chef deck 1 and ask for help if necessary.
* Be food cost conscious, check wastage.
* Cleaning procedure on a daily basis according to company standards and U.S. Public Health.
* All prepared food is to be handled with plastic gloves only.
* All scheduled meetings have to be attended on time.
* Always keep your cabin clean. No food items, hotel utensils, etc. allowed in cabin.
* Keep your personal appearance in top shape and to company standards, lead by example.
* Knows computers and can teach subordinates.
Quyền lợi được hưởng
- Having opportunity to enhance expertise knowledge
- Joining in trainings to boost work performance
- Engaging in professional working environment
- Being provided with meals and uniforms
Yêu cầu công việc
- • Minimum 3 years in similar role.
Yêu cầu hồ sơ
Email: recruitment.cpha@ the-ascott.com
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Khối phố An Bàng, phường Cẩm An, Hội An, Quảng Nam
CITADINES PEARL HOI AN Citadines Pearl Hoi An là dự án phức hợp gồm 364 phòng khách sạn, 218 căn hộ, 12 căn biệt thự cao cấp chuẩn 5*, kết hợp các hoạt động mua sắm, vui chơi giải trí, game club, bowling, rạp chiếu phim, dịch vụ ẩm thực Á - Âu, trung tâm hội nghị với sức chứa 1.000 khách, dịch vụ Spa, bể bơi ngoài trời rộng lớn... Tọa lạc ngay tại biển An Bàng - Top 100 bãi biển đẹp nhất thế giới. Dự án được đầu tư bởi Công ty CP Tri Việt Hội An, tư vấn và quản lý dự án bởi The Ascott Limited. Ascott là thành viên của Tập đoàn CapitaLand có trụ sở chính tại Singapore, là thương hiệu đẳng cấp tiên phong tại khu vực châu Á Thái Bình Dương trong lĩnh vực dịch vụ căn hộ từ năm 1984, và là nhà vận hành kinh doanh căn hộ dịch vụ hàng đầu thế giới.
Thông tin liên hệ
- Phòng Nhân sự