Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11453 1

Quản lý Yến Tiệc

  • Hạn nộp: 30/07/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực
Vị trí
N/A
Cập nhật
08/07/2022 08:47

Mô tả công việc

Job Summary – (Role Summary)

• Manage the Banquet operations to obtain maximum profit and maximum guest satisfaction.

• Ensure compliance with standards of service and operating procedures.

• Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)

• Co-ordinate the day to day operations of the banquet floor to obtain maximum profit and maximum guest satisfaction.

• Greet functions organizers on arrival and ensure that their requests are dealt with.

• Ensure all staff is properly trained and have the tools and equipment needed to effectively carry out their job functions.

• Ensure that rooms/function space are set up according to guest expectations and banquet event order. Conduct pre function meetings with scheduled staff and review all information pertinent today’s functions. Inspect scheduled functions areas/rooms, table set ups, buffet tables, receptions and coffee break for cleanliness, attractiveness and proper layout.

• Follow up problems which may arise from event order and room allocations and rectify as soon as possible.

• Maintain master file of banquet functions

• Supervise VIP functions as required.

• Oversee all service and set ups

• Ensure all equipment requested is fulfilled.

• Work with Food and Beverage Manager on manpower planning and management needs.

• Work with Manager in the preparation and management of the department budget.

• Reviews Banquet event orders weekly, forecasting the week ahead and adjusting manning and room sets to suite each function also identifying any foreseeable challenge which can be addressed.

• Work with the team to actively minimize breakage and wastage across the department.

• Ensure the availability of the team to assist other departments where possible and necessary.

• Conduct effective shift briefings ensuring all staff are aware of VIPs, special occasions, daily specials; emphasis on upselling certain products; etc

• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time

Quyền lợi được hưởng

- Môi trường làm việc dân chủ, hiện đại, chuyên nghiệp, có cơ hội thăng tiến và ổn định lâu dài.

- Được đóng BHXH, BHYT, BHTN theo quy định của nhà nước.

- Được hưởng chế độ chăm sóc sức khỏe toàn diện.

- Được hưởng các quyền lợi khác theo chính sách của công ty

Yêu cầu công việc

Work Experience

•Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.

•3 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience.

•Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn

- Hoặc Hồ sơ gửi về e-mail: Tin đã hết hạn - Khách sạn Pullman Vung Tau -15 Thi Sách ,P. Thắng Tam, TP Vũng Tàu.

Telephone : 0254.3551.777 Ext : 5605 or hotline : 0937005405

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 15 Đường Thi Sách, phường Thắng Tam, Thành phố Vũng Tầu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • https://PULLMANHOTELS.COM – ACCORHOTELS.COM
  • Khách sạn Pullman Vũng Tàu có 356 phòng với thiết kế đương đại mang hơi thở của nhịp sống thành phố biển sáng tạo và sống động, trong khi vẫn mang đến cho du khách trải nghiệm “bleisure” – sự cân bằng hoàn hảo giữa công việc và nghỉ ngơi. Hệ thống Trung tâm hội nghị, hội thảo với diện tích hơn 2321 mét vuông, gồm 2 phòng đại tiệc cùng 4 phòng họp với trang thiết bị mới nhất, có sức chứa đến 1200 khách. Du khách cũng có thể gặp gỡ, giải trí hay thư giãn khi thưởng thức các nét ẩm thực riêng biệt và hấp dẫn tại Nhà hàng Riviera với thực đơn tự chọn đẳng cấp quốc tế, Corniche Ultra Lounge với các món ăn nhẹ Tapas hay trải nghiệm các thức uống thú vị tại các Quầy Bar Lobby hay Quầy Bar tại Khu vực Bể bơi. Phòng tập Fit Lounge mở cửa 24/7 và hồ bơi ngoài trời tràn ngập ánh sáng cùng nhiều tiện nghi mang các nét riêng biệt của Pullman như Welcomer, đệm gường Signature Pullman, Connectivity Lounge , tiêu chí Co-Meeting chắc chắn sẽ làm hài lòng các du khách.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu