Head Bartender
- Hạn nộp: 30/10/2022
- Mức lương: 12 - 20 triệu
Thông tin cơ bản
1
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Làm theo ca
Ẩm thực
N/A
28/09/2023 14:12
Mô tả công việc
• Delegate duties and tasks to staff to meet objectives and maximize resources
• Train and manage bartenders’ performance
• Monitor and order supplies
• Plan and implement cost control measures.
• Assist in controlling overall drinking expenses for all materials & equipment which related to Bar & Lounge section
• Ensure a cost effective bar roster is displayed weekly in advance
• Oversee the bar display to maximize functionality and attractiveness
• Comply with the terms and conditions of the premises liquor
• Evaluate recipe inconsistencies and coach on proper procedures
• Oversee accurate cash-up procedures and ensure necessary paperwork is complete
• Organizes and conduct monthly training classes covering, service and overall product knowledge
• Build guide book for top cocktails
• Pair cocktails with food selection at the fine dining outlet
• Present recipe selection for review four times annually
• Support food & beverage outlets by preparing specialty cocktails menus theme to the operation
• Evaluate and review all new products with Beverage & Beverage Manager for possible placement in outlets
• Build great customers relationships and boost sales along the way.
• Participate as a constructive member of the management team with the view to maximizing business sales volumes and profitability.
Quyền lợi được hưởng
- Service charge, tips, KPI bonus payable on monthly basis;
- 12 annual leave per year;
- Social insurance, health insurance, unemployment insurance, 24/7 accident insurance paid;
- 2/9 bonus, 13th salary month bonus, annual bonus based on performance; annual review;
- Duty meal and parking provided;
- Annual health check-up, annual holiday trip with team.
Yêu cầu công việc
- Have Bartending course training certificate from Vocational School;
- Minimum two years bartending/mixology experience;
- Demonstrate a deep knowledge of Spirits, Beers, Wines;
- Well versed in cocktail preparation and techniques;
- Ensures the confidentiality of all Press Club’s documents;
- Must stay familiar with on-going trends;
- Honest and reliable;
- Excellent communication skills;
- Ability to supervise staff;
- Positive and professional manner and excellent personal hygiene.
Yêu cầu hồ sơ
or telephone: 024.3934 0888 - ext: 3042
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- Press Club Building, 12 Phố Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
Press Club (Trung tâm Dịch vụ Báo chí) là doanh nghiệp liên doanh được thành lập từ tháng 10 năm 1997, có trụ sở là một tòa nhà thương mại 7 tầng mang phong cách kiến trúc Pháp cổ tọa lạc tại trung tâm thủ đô Hà Nội. Press Club cung cấp những gian hàng và văn phòng cho thuê hạng A với các khách hàng lớn như Regus, Omega và Starbuck. Đặc biệt, với lịch sử phát triển hơn 20 năm qua, Press Club được ghi nhận là một địa điểm lý tưởng để tổ chức hội thảo, sự kiện và là nơi thưởng thức tinh hoa ẩm thực nước Pháp. Chúng tôi sở hữu một phòng họp thiết kế lịch lãm có sức chứa 200 khách, một nhà hàng sang trọng mang tên La Table du Chef chuyên phục vụ thực đơn của bếp trưởng 2* Michelin, và quán bar La Plume với không gian vừa hiện đại, vừa ấm cúng, mang đến những trải nghiệm thú vị từ các loại cocktail độc đáo nhất. Đội ngũ Press Club gồm hơn 100 nhân viên, những con người năng động, hài hước và có niềm đam mê đặc biệt với ngành dịch vụ, với ẩm thực - đồ uống. Chúng tôi đang tìm kiếm những bạn trẻ tràn đầy nhiệt huyết, có đam mê với ẩm thực cao cấp, để cùng chúng tôi sáng tạo, đổi mới và phát triển Press Club.
Thông tin liên hệ
- Ms Hương - Phòng Nhân sự - HR