Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
22803 1

Cost Controller

  • Hạn nộp: 01/09/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 3 - TP HCM
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ngành nghề
Tài chính, kế toán
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
11/08/2022 14:05

Mô tả công việc

I. GENERAL MISSION

1. To study, analyze and report on all variances relating to costs and inventory management within the company.

2. To manage the company inventory process on a monthly basis.

3. To supervise the daily receiving and storekeeping activities.

II. RESPONSIBILITIES AND MEANS

1. To ensure that all inventory movements within the company are accounted for and are properly supported with appropriate documentation.

2. To ensure the implementation of all cost control policies and procedures by all departments.

3. To prepare and issue various cost reports as required by Management.

III. ADMINISTRATIVE RESPONSIBILITIES

To discharge the duties in an effective and efficient manner.

IV. TECHNICAL RESPONSIBILITIES

1. To verify that officer checks (duty meals), F&B entertainment checks are processed according to the procedure and to prepare a daily entertainment report

2. To cost all recipes, inter-kitchen transfers and any food and beverage consumed by the company employees (staff meals).

3. To define minimum and maximum stock levels, par stock management systems and to ensure the compliance with the relevant departments.

4. To ensure all goods received and delivered in and out of the company stores are properly documented and accounted for.

5. To perform daily and monthly Food and Beverage reconciliations, using POS-generated sales analysis reports and ensuring that all discrepancies are explained.

6. To perform the physical count of all storeroom stocks and month-end inventory, with final balances to be reconciled with the general ledger month-end balance.

7. To report the daily and monthly F&B costs with emphasis and detailed analysis on exceptional variances such as trend of cost of sales ratios, slow moving items, breakage & loss, etc.…

V. RELATIONS

1. Directly reports to the Financial Controller.

2. Close working relationship with the Executive Chef, F&B Director, F&B Production and Service colleagues.

VI. OTHER RESPONSIBILITIES

To be ready and responsible when assigned to perform any other duties as designated by higher management.

Quyền lợi được hưởng

13rd Month Salary: based on the accumulated salary in the employment year divided by actual working months.

Transportation and Travelling Fees: In accordance with the policy of the Company.

Insurances: Compulsory Social Insurance, Health Insurance and Unemployment Insurance are in accordance with the applicable law of Vietnam. Beside this, you will be covered by the Health Care Insurance paid by the Company.

Public Holidays: You will be entitled to 10 days of Public Holidays fully paid in accordance with the Labor Law of Vietnam.

Annual Leave: You will be entitled to 12 days of Annual Leave during one full year of employment.

Company Trip: In accordance with the policy of the Company.

Discount Policy: You will be eligible to the current Company policy and benefits applied for employees at Pasteur Street Craft Beer Trading & Restaurant Service Co.ltd(50% for beer and 50% for food).

Yêu cầu công việc

• Minimum of two (02) years’ experience in Cost Controller

• Computer (Word, Excel...), software, level B or C certificate in English

• Hard work, be honest, active in work as well as ready to work under high pressure.

• Negotiation and problem solving skills.

• Economy, Finance college/University.

Yêu cầu hồ sơ

- Đơn xin việc.

- Sơ yếu lý lịch

- Hộ khẩu.

- Chứng minh thư nhân dân.

- Giấy khám sức khỏe.

- Các bằng cấp có liên quan.

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 23A Ngô Thời Nhiệm, Phường 6, Quận 3, TP.HCM
  • https://www.pasteurstreet.com
  • Sử dụng kĩ nghệ làm bia thủ công Mỹ cùng nguyên liệu đặc sản độc đáo của Việt Nam, Pasteur Street đã tạo ra những sản phẩm bia thủ công có hương vị tuyệt vời. Cho tới nay, PSBC đã có tổng cộng 70 loại bia khác nhau và phát triển 3 hệ thống ủ bia để duy trì được chất lượng tốt nhất. Bia của PSB đã xuất hiện tại hơn 600 nhà hàng, bar, và khách sạn ở Việt Nam. Nếu bạn nhìn thấy biểu tượng của Pasteur Street ở tại các quán bar, nhà hàng khách sạn ở Sài Gòn, Hà Nội, Đà Nẵng, Nha Trang hay Sapa thì tức là bạn đã tìm được một trong những nơi uống bia chất lượng nhất thế giới.

Thông tin liên hệ

  • NA - Chuyên viên nhân sự

Mã QR giới thiệu