Demi/Chef de Partie (Western)
- Hạn nộp: 30/11/2022
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
2
Thành Phố Đà Lạt - Lâm Đồng
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
N/A
27/11/2022 22:33
Mô tả công việc
Operation
• Train and supervise the work of kitchen personnel in the respective sections
• Ensure personal cleanliness and proper deportment of all team members
• Produce high quality food in a specified area of the food preparation and ensure that this is also practiced amongst all team members
• Check the taste, temperature and visual appeal of food items prepared to ensure that the quality and portion are consistent and as per specifications set out
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Prevent the use of contaminated products in any phase of food preparation and prevent colleagues who are ill or suffering from an infection from taking part in the preparation or handling of food
• Ensure that colleagues follow the hygiene and sanitation procedures when handling food, equipment and utensils
• Work closely with Executive Steward in maintaining the cleanliness of the kitchen
• Ensure that all safety, health, security and loss control policies and procedures and Government legislation are adhered to
Other Responsibilities
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
Quyền lợi được hưởng
- Cung cấp bữa ăn ca đủ dinh dưỡng.
- Cơ hội thăng tiến trong nghề nghiệp tại Mercure Đà Lạt và các khách sạn trong hệ thống Accor.
- Tham gia các khóa đào tạo phát triển kỹ năng của Tập đoàn Accor, Nova...
- Làm việc trong môi trường quốc tế năng động, trẻ trung, sáng tạo dưới sự dẫn dắt của các trưởng bộ phận giàu kinh nghiệm.
Yêu cầu công việc
Knowledge and Experience
• Additional certification(s) from Culinary school will be an advantage
• Minimum 1 years of relevant experience in a similar capacity
• Good knowledge and practices in Western food
Competencies
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• Good communication and customer contact skills
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work well in stressful & high-pressure situations
• A team player & builder
• A motivator & self-starter
• Well-presented and professionally groomed at all times
Yêu cầu hồ sơ
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- 03 Nguyễn Du, Phường 9, Tp Đà Lạt, Lâm Đồng
- https://facebook.com/Mer.DL.HR
Ẩn mình trong những khu vườn tươi tốt tại trung tâm của thành phố với các di sản kiến trúc từ hàng thập kỷ trước, Mercure Dalat Resort mang đến một điểm xuất phát lý tưởng để khám phá thành phố mang giá trị văn hoá, lịch sử và đầy nên thơ này tại vùng cao Tây Nguyên hùng vĩ của Việt Nam. Thành phố Đà Lạt còn được thiên nhiên ưu ái bởi những ngọn đồi, thác nước, những con suối trong mát và những căn biệt thự ẩn mình trong những rặng thông xanh mướt quanh năm. Kiến trúc ban đầu của Mercure Dalat Resort được lấy cảm hứng từ nghệ sĩ mang trường phái ấn tượng Claude Monet. Với 131 phòng nghỉ đều được thiết kế tinh tế theo phong cách kiến trúc Pháp cổ, mang trong đó những câu chuyện tình yêu đi theo cùng thời đại, Mercure Dalat Resort sẽ giúp cho bạn được quay trở về cùng với những giá trị văn hoá, kiến trúc và những câu chuyện tình đầy thị vị tại vùng đất này từ những năm 1920.
Thông tin liên hệ
- Thư Nguyễn (Ms.) - Talent & Culture Department