(NoHo Hospitality Group - USA) Culinary Arts/ Pastry Arts - Nhân Viên Đầu Bếp/Bếp Bánh
- Hạn nộp: 05/10/2022
- Mức lương: Trên 60 triệu
Thông tin cơ bản
40
Nước ngoài
Làm theo ca
Bếp
Nhân viên
01/12/2022 14:02
Mô tả công việc
Since partnering in 2009, Chef Andrew Carmellini, Josh Pickard and Luke Ostrom have given rise to a dynamic portfolio of restaurants and culinary services to preeminent hotels, live music venues, and major metropolitan sports arenas and airports. With a growing reputation for delivering high quality service, efficient business practices and pertinent culinary culture, each venture is a distinctly owned, handcrafted labor of love. Their commitment to this mission has left a history of critical acclaim, countless “Best of” lists, publication awards, a Michelin star, nominations from the James Beard Foundation and two coveted awards.
The trio first partnered in 2009 to create Locanda Verde for The Greenwich Hotel, which earned two stars by The New York Times and a James Beard nomination for Best New Restaurant. Two years later, the team opened The Dutch, a roots-inspired American restaurant in SoHo. Carmellini and team then expanded the culinary programming at Joe’s Pub and The Library at the Public and opened Lafayette, a French grand café and bakery, and Bar Primi, a casual pasta shop, all in the heart of NoHo. In 2016 and 2017, Carmellini, Ostrom and Pickard brought Westlight, Leuca and Mister Dips to The William Vale, as well as Rec Pier Chop House and The Cannon Room at the Sagamore Pendry Baltimore. In 2018 and 2019, they opened San Morello, an urban Italian neighborhood restaurant, Evening Bar, a classic American bar, The Brakeman, an American beer hall, and Penny Red's, a fried chicken spot within the Shinola Hotel in Detroit.
2021 brought five openings – Carne Mare, an Italian chophouse at the historic Seaport with a Mister Dips shop right next door, followed by a third Mister Dips location in Detroit. The NoHo Hospitality team then brought both The Dutch and Carne Mare to life at the W Nashville. Carmellini and team will reveal a new project in 2022 at The Fifth, a new luxury hotel in Nomad, and will then bring a second Bar Primi to the Penn Plaza District.
15 famous brands and restaurants, find out more information in NoHo Hospitality Group website: https://www.nhgnyc.com
Application apply under J1-Visa program of the US Embassy
Vị trí tuyển dụng:
- Nhân viên đầu bếp (20 nhân sự)
- Nhân viên bếp bánh (20 nhân sự)
Quyền lợi được hưởng
- Lương thưởng cạnh tranh
- Cơ hội học tập và phát triển nghề nghiệp tại Tập đoàn Dịch vụ nhà hàng cao cấp hàng đầu tại Mỹ và sang trọng bậc nhất thế giới
- Hưởng đầy đủ chế độ bảo hiểm theo quy định tại Mỹ
- Thời gian làm việc theo quy định chính phủ Mỹ
- Đồng phục và bữa ăn trong ca được cung cấp bởi Khách sạn
- Chương trình Giảm giá ưu đãi cho nhân viên
- Được hỗ trợ bởi cộng đồng nhân sự ngành khách sạn quốc tế làm việc tại Mỹ
- Được hỗ trợ bởi hệ thống đơn vị phát triển nghề số 1 trên thế giới tại Châu Âu - Placement Internationa 24/7
Yêu cầu công việc
- Ngôn ngữ: Tiếng Anh giao tiếp cơ bản - tốt
- Bằng cấp: chuyên ngành tương đương cấp độ Cao đẳng Việt Nam (National Diploma) về Nghệ thuật Ẩm thực / Làm bánh / Quản trị khách sạn / Quản trị nhà hàng
- Thời gian có hiệu lực: Quy định chương trình J1-Visa làm việc tại Mỹ yêu cầu sinh viên đang học, chuẩn bị ra trường hoặc đã ra trường trong khoảng thời gian tối đa 1 năm
- Kinh nghiệm: Trong trường hợp không có bằng cấp chuyên ngành, cần có kinh nghiệm làm việc 4,5 năm trở lên cùng vị trí
- Yêu cầu khác: Với các ứng viên không có kinh nghiệm và bằng cấp chuyên ngành, có thể tham gia chương trình J1+course, vừa học vừa làm tại Mỹ.
Yêu cầu hồ sơ
Để biết thêm thông tin, vui lòng liên hệ hotline: 0911413785
Website: https://placement-international.com/
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 100 - 499
- Ha Noi, Viet Nam
- https://placement-international.com/
Placement International is a cultural exchange program company specialized in the hospitality industry that offers positions for highly educated students and young professionals to do paid internships, management training programs and first time jobs in the most luxurious hotels and restaurants in the United States and other countries around the world. We have over ten years of experience that help reinforce our network within the hospitality industry and we work with high-end hospitality properties, top international hotel chains and Michelin-star Chef
Thông tin liên hệ
- Mai Phuong Thao - Placement Manager