Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
30443 1

Executive Pastry Chef/ Bếp trưởng Bếp bánh

  • Hạn nộp: 19/04/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Phan Thiết - Bình Thuận
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
28/03/2024 09:33

Mô tả công việc

  1. Business Performance
  • Conduct food cost analysis and ensure that expenses and requisitions are in line with budget and forecast.
  • Maintain proper and adequate controls over purchase orders and requisitions

• Monitor monthly inventory turnover and slow moving items

• Ensure that purchasing, receiving and storage are efficiently handled and that the goods purchased conform to hotel’s specification

• Attend meetings with the Executive Chef to discuss future business strategy and review ongoing action plan and progress

2. Operation

• Liaise with chefs in the restaurants to discuss menu planning and pairing of desserts with entrée and appetizer selections

• Supervise food tasting sessions and guide Assistant Pastry Chef / Junior Sous Chef for new menu implementation

• Ensure that the quality, taste and presentations of food prepared are in line with departmental standards

• Ensure that high level of food safety management and precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP) are adhered to in the department

• Monitor and fully implement portion control established with the recipe cards

• Check stores and refrigerators and be responsible for the proper storing and recycling of leftovers

• Ensure smooth and effective communication among the kitchens and with other departments

• Update menu recipe cards and menu planning for promotions

3. Team Management

• Motivate, supervise and discipline team members to ensure their capabilities and degree of professionalism meet the needs of guests and the organization

• Interview, select and recruit team members

• Identify and develop team members with potential

• Conduct performance review with the team

• Develop, conduct and maintain records of all staff training programs for team members, focusing on their development needs, providing them with new skills to meet the changing needs of the business

• Prepare weekly staff schedules keeping in mind anticipated business, operating budgets and standards of service

• Conduct monthly departmental meetings to provide information to team members, obtain their feedback, rectify operation issues and provide a regular forum for department communication

Quyền lợi được hưởng

Participating in Social insurance and Health insurance according to regulations./ Tham gia BHXH và BHYT theo quy định
Meal allowance/ Phụ cấp cơm ca
Standard working mode of Accor Corporation/ Chế độ làm việc theo tiêu chuẩn của tập đoàn Accor

Yêu cầu công việc

  1. Knowledge and Experience

• Additional certification(s) in Culinary will be an advantage

• Minimum 5 years of relevant experience in a similar capacity at 4-5* Hotel

• Good reading, writing and oral proficiency in English language

2. Competencies

• Strong leadership, interpersonal and training skills

• Good communication and customer contact skills

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work well in stressful & high-pressure situations

• A team player & builder

• A motivator & self-starter

• Well-presented and professionally groomed at all times

Yêu cầu hồ sơ

- Potrait Photo /Ảnh 3x4

- Certificates/ Bằng cấp, chứng chỉ 

- Notaried ID Card/ Căn cước công dân photo công chứng

- CV/ Sơ yếu lý lịch

- Health check / Giấy khám sức khỏe

- Criminal Record / Xác nhận hạnh kiểm

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Đường Hòn Giồ - Thuận Qúy, Thôn Tiến Hòa, Xã Tiến Thành, Thành phố Phan Thiết, Tỉnh Bình Thuận, Việt Nam
  • Nằm trong quần thể Novaworld Phan Thiết, Mövenpick Resort Phan Thiết là điểm đến nghỉ dưỡng độc đáo, là nơi bạn sẽ bắt đầu hành trình đại dương tuyệt mỹ bằng việc khám phá những huyền thoại biển vùng Caribe. Lấy cảm hứng từ lâu đài Port Royal, nơi được xem như “thủ phủ” của những huyền thoại cướp biển vùng Caribe, tất cả 248 phòng nghỉ cao cấp đều được thiết kế theo kiến trúc thuộc địa, đậm chất Hà Lan với mái vòm thoáng đãng rộng rãi. Các tác phẩm nghệ thuật mang âm hưởng Caribe, những rương kho báu cùng với bản đồ hải trình được điểm xuyết trong khắp căn phòng. Tận hưởng niềm vui tại Mövenpick Resort Phan Thiết với 2 nhà hàng, 3 quầy bar, sảnh chờ và phòng chờ cao cấp dành cho khách hàng cao cấp thân thuộc. Bạn có thể đến và ngâm mình trong hồ bơi vô cực đầy mê hoặc, hướng ra con tàu cướp biển thật thụ hoặc tới spa để tìm những khoảng khắc thư giãn cho chính mình.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu