Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
5149 1

Executive Sous Chef

  • Hạn nộp: 30/06/2019
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Liên Chiểu - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
23/05/2019 09:20

Mô tả công việc

JOB SCOPE   Responsible for kitchen staff welfare, production and ensure the smooth operation of the kitchen. Take charge of quality and presentation of food served in his outlet and obeying all instructions and guide lines given assigned by the Executive Chef or Food and Beverage Director.   PRIMARY RESPONSIBILITIES   • Assist the Executive Chef to manage stocks and supplies. • Assist the Executive Chef to organize the department to suit need and optimize headcount to improve "prime cost" • Assist the Executive Chef to achieve the productivity ratios as budgeted • Assist the Executive Chef to carry out inventories, inputs data and explains consumption differences • Continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service and quality of products • Actively involved in end-of-month procedures and justifies any differences.   GENERAL RESPONSIBILITIES   • Control the quality and amount of his production. • Control the hygiene in his work areas, equipments and materials. • Control the cost of his production • Maintain the food cost mentioned in the budget • Approve the weekly work schedule of his staff • Develop positive attitude on job skills, knowledge, and creativity of the staff. • Provide them the basis of working in a kitchen in order to increase their qualification and culinary knowledge. • Training for staff • Control the daily operation • Develop kitchen staffs skills on delegation   REQUIREMENT   English: Fluent Experience: at least 2 years experiences as Executive Sous Chef at 4-5 stars Hotel Management skill Presentation skill

Quyền lợi được hưởng

Attractive salary and benefit package

Yêu cầu công việc

 

Q U A L I F I C A T I O N S/TRÌNH ĐỘ

 

Education/học vấn                  :                     Local Chefs degree/Chứng chỉ bếp trưởng

 

Certification/chứng nhận       :                     Chef Certification/chứng nhận đầu bếp

 

Experience/kinh nghiệm         :                     At least two years as an Executive Sous Chef in 4/5 star hotel                                                   Ít nhất 2 năm làm bếp phó điều hành ở KS 4/5 sao

Other/Khác                               :      

Yêu cầu hồ sơ

In English 

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Biển Cửa Đại, Thành Phố Hội An, Tỉnh Quảng Nam, Việt Nam
  • https://www.sunrisehoian.vn
  • The Art of Luxury, Embracing the Heritage and Legacy of Hoi An Perfectly positioned along the popular Cua Dai Beach, Sunrise Premium Resort & Spa Hoi An offers enchanting views to one of the most stunning coastlines in the world. Boasting 222 rooms, suites and beachfront villas, guests are pampered with all the residential touches of home, while providing a lavish escape to beachfront elegance. Nghệ Thuật Của Sự Sang Trọng – Gắn Liền Với Di Sản Và Sự Kế Thừa Của Hội An Nằm dọc bên bãi biển nổi tiếng Cửa Đại, Sunrise Hoi An Beach Resort có tầm nhìn tuyệt đẹp ra một trong những bãi biển tuyệt vời nhất trên thế giới. Với 222 phòng nghỉ và biệt thự hướng ra phía biển, du khách sẽ cảm thấy vô cùng thoải mái khi được hưởng thụ không gian sống tinh tế bên bờ biển.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu