Executive Sous Chef
- Hạn nộp: 30/06/2019
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Quận Liên Chiểu - Đà Nẵng
Giờ hành chính
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
23/05/2019 09:20
Mô tả công việc
JOB SCOPE Responsible for kitchen staff welfare, production and ensure the smooth operation of the kitchen. Take charge of quality and presentation of food served in his outlet and obeying all instructions and guide lines given assigned by the Executive Chef or Food and Beverage Director. PRIMARY RESPONSIBILITIES • Assist the Executive Chef to manage stocks and supplies. • Assist the Executive Chef to organize the department to suit need and optimize headcount to improve "prime cost" • Assist the Executive Chef to achieve the productivity ratios as budgeted • Assist the Executive Chef to carry out inventories, inputs data and explains consumption differences • Continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service and quality of products • Actively involved in end-of-month procedures and justifies any differences. GENERAL RESPONSIBILITIES • Control the quality and amount of his production. • Control the hygiene in his work areas, equipments and materials. • Control the cost of his production • Maintain the food cost mentioned in the budget • Approve the weekly work schedule of his staff • Develop positive attitude on job skills, knowledge, and creativity of the staff. • Provide them the basis of working in a kitchen in order to increase their qualification and culinary knowledge. • Training for staff • Control the daily operation • Develop kitchen staffs skills on delegation REQUIREMENT English: Fluent Experience: at least 2 years experiences as Executive Sous Chef at 4-5 stars Hotel Management skill Presentation skill
Quyền lợi được hưởng
Attractive salary and benefit package
Yêu cầu công việc
Q U A L I F I C A T I O N S/TRÌNH ĐỘ
Education/học vấn : Local Chefs degree/Chứng chỉ bếp trưởng
Certification/chứng nhận : Chef Certification/chứng nhận đầu bếp
Experience/kinh nghiệm : At least two years as an Executive Sous Chef in 4/5 star hotel Ít nhất 2 năm làm bếp phó điều hành ở KS 4/5 sao
Other/Khác :
Yêu cầu hồ sơ
In English
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Biển Cửa Đại, Thành Phố Hội An, Tỉnh Quảng Nam, Việt Nam
- https://www.sunrisehoian.vn
The Art of Luxury, Embracing the Heritage and Legacy of Hoi An Perfectly positioned along the popular Cua Dai Beach, Sunrise Premium Resort & Spa Hoi An offers enchanting views to one of the most stunning coastlines in the world. Boasting 222 rooms, suites and beachfront villas, guests are pampered with all the residential touches of home, while providing a lavish escape to beachfront elegance. Nghệ Thuật Của Sự Sang Trọng – Gắn Liền Với Di Sản Và Sự Kế Thừa Của Hội An Nằm dọc bên bãi biển nổi tiếng Cửa Đại, Sunrise Hoi An Beach Resort có tầm nhìn tuyệt đẹp ra một trong những bãi biển tuyệt vời nhất trên thế giới. Với 222 phòng nghỉ và biệt thự hướng ra phía biển, du khách sẽ cảm thấy vô cùng thoải mái khi được hưởng thụ không gian sống tinh tế bên bờ biển.
Thông tin liên hệ
- HCNS