Nguyễn Quang KIệt

Nguyễn Quang KIệt

Hồ sơ 5 sao bạc 1441 Lượt xem

Giới thiệu bản thân

I believe fine dining is the highest level of culinary art, which is why I never stop improving myself to be better than yesterday. Cooking can be challenging, but it's a great way to explore and discover ourselves. Sharpen your knife - Sharpen your mind.

Thông tin cá nhân

Họ và tên
Nguyễn Quang KIệt
Giới tính
Nam
Ngày sinh
19/06/1994, 29 tuổi
Địa chỉ
1027 Nguyễn Trãi P14 Quận 5
Cập nhật
16/05/2024

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)

Công việc mong muốn

Lĩnh vực

Kỹ năng

Tin học văn phòng TOPCV - Sử dụng thành thạo các công cụ Word, Excel, Power Point Tiếng Anh - Khả năng giao tiếp Tiếng Anh

Mong muốn về công việc

- Try to leaning everyday and complete myself to become best version, upgrade knowledge to applicate the dish. - Combine all ingredient from complex to simple dish.Focus to Japanese and French with Asia element.

Giải thưởng

Trình độ học vấn chuyên môn

A Au Vocational Guidance School

Western Chef - Khác

Western cuisine

Kinh nghiệm làm việc

Demi Chef tại R&J Italian Lounge & Restaurant(Wmc Group)

Ho Chi Minh City

-Organization the station. - Follow Fifo - Inventory and hygiene - Focus on Mediterranean cuisine and Italia with French technique.

Sous Chef tại The Coffee Club Viet Nam

Ho Chi Minh City

- Training Staff - Order fresh food and nonfood. - Follow hygine - Set up the kitchen, creative the menu. - Responsible for the staff and the food served.

Chef De Partie tại Mama Sens Saigon by Pourcel Brother (Pourcel Indochine)

Ho Chi Minh City

- Incharge a shift. - Focus to hygiene and standard of food. - Inventory - Support Head Chef to creative a menu.

Senior Sous Chef tại Lacasa del Habano (Private Dining Room & Luxury Lounge Hcm)

Ho Chi Minh City.

- Order fresh food and nonfood. - Training for staff. - Responsibility kitchen. - Focus hygiene and inventory. - Creative a menu(experience in whisky pairing).

Chef De Partie tại Herve' Dining room (Fine Dining Concept)

Ho Chi Minh City

Main responsibilities:. - Incharge a station and shift. - Combine Asia ingredient to French technique and Japanese twist. - Focus to hygiene and standard of food. - Support Chef to create the menu - Cartering private dining. - Take care hot and pastry station.

Thông tin tham khảo

Hình ảnh