Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11640 1

Commis I kitchen

  • Hạn nộp: 30/01/2016
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
12
Nơi làm việc
Hà Nội
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
31/12/2019 11:11

Mô tả công việc

OBJECTIVE: To assist and support the Executive Sous Chef, Chef de Parties and Chef De Parties at the organization and control of all hot food preparations and culinary activities of the designated kitchen, to agreed standards and in line with profit margins MAIN DUTIES: 1. Always report to work well groomed and in neat, clean full attired uniform according to Hotel’s dress code. 2. It is important for each employee to report to work as scheduled so to promote good customer’s service and teamwork. 3. Execute all production work in a timely manner 4. Submit daily food requirements in the absence of the Chef de Partie to the Sous/Head Chef 5. Must keep their individual production areas clean and sanitary as they go at all times 6. Must do all mis en place in a timely manner 7. Maintain hygiene standards within guidelines that all food items are properly covered at all items 8. Must minimize wastage 9. Ensure that all food in work station is covered and dated at all times 10. Ensure proper stock rotation in all areas of the kitchen and minimize wastage 11. May do month end inventory of individual areas with Chef de Partie / Sous Chef 12. Execute all banquet functions in a timely manner to ensure guest satisfaction 13. Ensure that all kitchen equipment is cleaned and sanitized after every use 14. Responsible for reporting all malfunctioning kitchen equipment to the Chef de Partie and in their absence to Sous/Head Chef 15. Any other duties as assigned by the Head Chef or Sous Chef 16. Ensure that all cook and hold temperatures are maintained as per company guidelines 17. Must assist the Sous Chef and Head Chef to receive goods and break them down 18. Organize and maintain all the shelves in freezers and coolers on a regular basis

Quyền lợi được hưởng

Candidates will be provided with job details during interview.

Yêu cầu công việc

Candidates will be provided with job details during interview.

Yêu cầu hồ sơ

Full CV

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • No.5, Duy Tan Street, Cau Giay District, Hanoi/ No.2 Thai Ha Street, Dong Da District, Hanoi
  • https://careers.accor.com/global/en
  • At Novotel, everyone is free to live as they want. Entertain your palate in your cosy room, at the Gourmet Bar or at Food Exchange restaurant. Dive into the comfort of our unique bedding, or connect with the world in our welcoming lobby. From the gym to the pool, the meeting rooms to the children playground, our expert teams, known for their attention to detail, are always on hand with simplicity and elegance. It’s a lot better at Novotel. Tại Novotel, các bạn sẽ thấy thoải mái như ở nhà. Đánh thức vị giác trong căn phòng ấm áp của bạn, tại GoumetBar hay tại nhà hàng Food Exchange. Chìm đắm trong sự thoải mái trên chiếc giường độc đáo của chúng tôi hoặc kết nối với thế giới ngay tại sảnh của khách sạn. Từ phòng tập thể thao cho tới bể bơi, phòng họp cho tới sân chơi trẻ em, đội ngũ chuyên gia của chúng tôi sẽ phục vụ bạn với tất cả sự quan tâm chu đáo đến từng chi tiết. Cuộc sống tươi đẹp hơn tại Novotel.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu