
NGUYỄN PHAN HỒNG THY
Sous Chef/ Chef De Partie
Thông tin cá nhân
Họ và tên
NGUYỄN PHAN HỒNG THY
Giới tính
Nữ
Ngày sinh
30/03/1994
Địa chỉ
221 TRỊNH ĐÌNH TRỌNG, P. PHÚ TRUNG , QUẬN TÂN PHÚ, TP.HCM
Cập nhật
14/01/2022
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Giỏi)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Công việc mong muốn
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Mong muốn về công việc
I HAVE 8 YEARS OF EXPERIENCE WORKING IN THE KITCHEN . BY GROWING UP STEP BY STEP, I UNDERSTAND THE OPERATION OF THE GALLEY FROM EVERY SINGLE DETAIL.
I’VE BEEN WORKING IN DIFFENRENTS TYPES OF KITCHEN SUCH AS JAPANESE, CHINESE , FRENCH AND ITALIAN CULINARY.
I HAVE ABILITY TO MANAGE A TEAM OF COOKS FROM 6-10 PERSONS ( LIKE RESTAURANTS KITCHEN OR A PARTIE IN THE HOTEL GALLEY ) OR A TEAM FROM 20-50 PERSON OR EVEN MORE ( LIKE A CRUISE SHIP GALLEY WHERE I’VE BEEN TRAINING TO BE A TOURNANT FOR THE INTERNATIONAL 5-STAR CRUISE SHIP – COSTA CRUISE ).
WITH MY EXPERIENCE AND RESPONSIBILITY OF BEING A MIDDLE MANAGER , MY FLEXIBILITY OF WORKINGIN THE VARIETY OF KITCHEN . I’M LOOKING FOR A JOBS AS A CHEF DE PARTIE OR AS A SOUS CHEF
Kỹ năng
-
Profiency in MS offices 80%
-
Nấu món Âu 100%
-
Quản lý vệ sinh, hàng hóa. 100%
-
Quản lý thời gian 100%
-
Làm việc nhóm 100%
-
Làm việc tốt dưới áp lực 100%
-
Có thể làm việc độc lập 100%
-
sử dụng tốt máy tính 80%
-
LÊN MENU 100%
-
QUẢN LÝ COST 100%
-
Nấu món Á 80%
-
Kỹ năng nấu nướng 100%
-
kỹ năng lập kế hoạch, kiểm soát kế hoạch 100%
Học vấn - Chuyên môn
THPT NGUYỄN THỊ MINH KHAI
Trung học - 2009 - 2012
HƯỚNG NGHIỆP Á ÂU
BẾP TRƯỞNG ĐIỀU HÀNH - Khác - 2013 - 2013
ĐẠI HỌC HOA SEN
QUẢN TRỊ NHÀ HÀNG / DỊCH VỤ ĂN UỐNG - Đại học - 2012 - 2015
Kinh nghiệm làm việc
FROM COMIS TO DEMI CHEF DE PARTIE tại MORICO JAPANESE DESSERT AND RESTAURANTS
HỒ CHÍ MINH - 1/2013 - /
CHEF DE CUISINE tại SALIA CAFE AND RESTAURANT
HỒ CHÍ MINH - 1/2014 - 12/2013
CHEF DE CUISINE:
+ CREATED RESTAURANT'S MENU
+ IN CHARGE OF WHOLE KITCHEN OPERATION
+ ORDER AND CONTROL INGREDIENT QUALITY
CHEF DE PARTIE TOURNANT tại COSTA CRUISE SHIP
GENOA, ITALY - 1/2015 - Hiện tại
FROM COMMIS DE CUISINE TO CHEF DE PARTIE TOURNANT
+ WORK AND IN CHARGE OF MANY STATION SUCH AS GARDE MANGER, BREAKFAST, MAIN COURSE , BUFFET PREPARATION , BUFFET GALLEY .....
+ ORDERING FOOD ACCORDING TO THE NEEDED OF THE MENU
+ ORGANIZING WORKS
+ CHECKING FOOD QUALITY OF EVERY STATION BEFORE THE CHEF FINAL
+ IN CHARGE OF SAFETY AND SANITATION OF KITCHEN FOLLOW THE COMPANY STANDARD