certy resume

Hoteljob.vn

NGUYỄN PHAN HỒNG THY

NGUYỄN PHAN HỒNG THY

Sous Chef/ Chef De Partie

Thông tin cá nhân

Họ và tên

NGUYỄN PHAN HỒNG THY

Giới tính

Nữ

Ngày sinh

30/03/1994

Địa chỉ

221 TRỊNH ĐÌNH TRỌNG, P. PHÚ TRUNG , QUẬN TÂN PHÚ, TP.HCM

Cập nhật

14/01/2022

Trang cá nhân

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc

Từ 5 đến 10 năm

Vị trí

Giám sát

Mức lương mong muốn

12 - 20 triệu

Nơi mong muốn làm việc

Tiếng Anh (Giỏi)

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Giỏi)

Công việc mong muốn

Ngành nghề

Ẩm thực

Bếp

Lĩnh vực

Nhà hàng/ Bar/ Pub

Mong muốn về công việc

I HAVE 8 YEARS OF EXPERIENCE WORKING IN THE KITCHEN . BY GROWING UP STEP BY STEP, I UNDERSTAND THE OPERATION OF THE GALLEY FROM EVERY SINGLE DETAIL.
I’VE BEEN WORKING IN DIFFENRENTS TYPES OF KITCHEN SUCH AS JAPANESE, CHINESE , FRENCH AND ITALIAN CULINARY.
I HAVE ABILITY TO MANAGE A TEAM OF COOKS FROM 6-10 PERSONS ( LIKE RESTAURANTS KITCHEN OR A PARTIE IN THE HOTEL GALLEY ) OR A TEAM FROM 20-50 PERSON OR EVEN MORE ( LIKE A CRUISE SHIP GALLEY WHERE I’VE BEEN TRAINING TO BE A TOURNANT FOR THE INTERNATIONAL 5-STAR CRUISE SHIP – COSTA CRUISE ).
WITH MY EXPERIENCE AND RESPONSIBILITY OF BEING A MIDDLE MANAGER , MY FLEXIBILITY OF WORKINGIN THE VARIETY OF KITCHEN . I’M LOOKING FOR A JOBS AS A CHEF DE PARTIE OR AS A SOUS CHEF

Kỹ năng

  • 80% Kỹ năng
    Profiency in MS offices 80%
  • 100% Kỹ năng
    Nấu món Âu 100%
  • 100% Kỹ năng
    Quản lý vệ sinh, hàng hóa. 100%
  • 100% Kỹ năng
    Quản lý thời gian 100%
  • 100% Kỹ năng
    Làm việc nhóm 100%
  • 100% Kỹ năng
    Làm việc tốt dưới áp lực 100%
  • 100% Kỹ năng
    Có thể làm việc độc lập 100%
  • 80% Kỹ năng
    sử dụng tốt máy tính 80%
  • 100% Kỹ năng
    LÊN MENU 100%
  • 100% Kỹ năng
    QUẢN LÝ COST 100%
  • 80% Kỹ năng
    Nấu món Á 80%
  • 100% Kỹ năng
    Kỹ năng nấu nướng 100%
  • 100% Kỹ năng
    kỹ năng lập kế hoạch, kiểm soát kế hoạch 100%

Học vấn - Chuyên môn

THPT NGUYỄN THỊ MINH KHAI

Trung học - 2009 - 2012

HƯỚNG NGHIỆP Á ÂU

BẾP TRƯỞNG ĐIỀU HÀNH - Khác - 2013 - 2013

ĐẠI HỌC HOA SEN

QUẢN TRỊ NHÀ HÀNG / DỊCH VỤ ĂN UỐNG - Đại học - 2012 - 2015

Kinh nghiệm làm việc

FROM COMIS TO DEMI CHEF DE PARTIE tại MORICO JAPANESE DESSERT AND RESTAURANTS

HỒ CHÍ MINH - 1/2013 - /

CHEF DE CUISINE tại SALIA CAFE AND RESTAURANT

HỒ CHÍ MINH - 1/2014 - 12/2013

CHEF DE CUISINE:
+ CREATED RESTAURANT'S MENU
+ IN CHARGE OF WHOLE KITCHEN OPERATION
+ ORDER AND CONTROL INGREDIENT QUALITY

CHEF DE PARTIE TOURNANT tại COSTA CRUISE SHIP

GENOA, ITALY - 1/2015 - Hiện tại

FROM COMMIS DE CUISINE TO CHEF DE PARTIE TOURNANT
+ WORK AND IN CHARGE OF MANY STATION SUCH AS GARDE MANGER, BREAKFAST, MAIN COURSE , BUFFET PREPARATION , BUFFET GALLEY .....
+ ORDERING FOOD ACCORDING TO THE NEEDED OF THE MENU
+ ORGANIZING WORKS
+ CHECKING FOOD QUALITY OF EVERY STATION BEFORE THE CHEF FINAL
+ IN CHARGE OF SAFETY AND SANITATION OF KITCHEN FOLLOW THE COMPANY STANDARD

Thông tin tham khảo

Hình ảnh

Thank You!