certy resume

Hoteljob.vn

Triều Nguyễn

Triều Nguyễn

Apply F& B Supervisor- Giám sát Ẩm thực

A dynamic and enthusiastic F&B professional with over 6 years of experience in restaurant operations, banquet service, and team coordination. Possesses strong communication skills, the ability to work under pressure, and a proactive attitude. Always eager to learn and take on new responsibilities. Dedicated to delivering high-quality service and ensuring customer satisfaction.

Thông tin cá nhân

Họ và tên

Triều Nguyễn

Giới tính

Nữ

Ngày sinh

03/10/1999

Địa chỉ

221/9 đường Phước Long, phường Phước Long, TP Nha Trang

Cập nhật

26/05/2025

Trang cá nhân

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc

Từ 3 đến 5 năm

Vị trí

Giám sát

Mức lương mong muốn

Thỏa thuận

Nơi mong muốn làm việc

Tiếng Anh (Trung bình)

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Trung bình)

Công việc mong muốn

Ngành nghề

Ẩm thực

Mong muốn về công việc

I am looking for a professional and dynamic workplace that fosters support and collaboration among colleagues. I prioritize environments that offer learning and skill development opportunities.
I am interested in roles such as F&B supervisor, event coordinator.
I prefer to work in Nha Trang or nearby areas. I am open to relocation if an opportunity aligns with my skills and career goals.
I am available for flexible shifts, including weekends and holidays. I adapt well to high-pressure environments and demanding workloads.
I am open to discussions to determine a fair compensation package, including bonuses and benefits.

Kỹ năng

  • 100% Kỹ năng
    Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống, kỹ năng lập kế hoạch ngắn hạn,v.v.. 100%

Học vấn - Chuyên môn

Trung Cấp Bách Khoa Sài Gòn

Kế Toán VB2 - Trung cấp - 2024 - 2026

Kinh nghiệm làm việc

Nhân viên phục vụ Alacarte/Banquet tại Vinpearl Nha Trang Resort

Nha Trang - 12/2017 - Hiện tại

Operated daily service for à la carte, set menu and support bufet.
Trained new staff on SOPs and service standards.
Assisted team leaders in organizing service tools and monitoring asset inventory.
Delegated tasks and supported casual staff during large events.
Responsible for guest satisfaction, order processing and problem-solving.
Participated in organizing and serving large-scale banquets (300 - 1000 guests over).
Led casual teams for parties, wedding, and corpated events.
Coordinated with kitchen and service team to ensure smooth operation.
Responsible for set up, service flow and event teardown.

Thông tin tham khảo

Nguyễn Thị Phương Chi

Quản lý nhà hàng - Vinpearl Nha Trang Resort

chintp2@gmail.com - 093 854 8794

Hình ảnh

Thank You!