
Triều Nguyễn
Apply F& B Supervisor- Giám sát Ẩm thực
A dynamic and enthusiastic F&B professional with over 6 years of experience in restaurant operations, banquet service, and team coordination. Possesses strong communication skills, the ability to work under pressure, and a proactive attitude. Always eager to learn and take on new responsibilities. Dedicated to delivering high-quality service and ensuring customer satisfaction.
Thông tin cá nhân
Họ và tên
Triều Nguyễn
Giới tính
Nữ
Ngày sinh
03/10/1999
Địa chỉ
221/9 đường Phước Long, phường Phước Long, TP Nha Trang
Cập nhật
26/05/2025
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Trung bình)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Công việc mong muốn
Ngành nghề
Ẩm thực
Mong muốn về công việc
I am looking for a professional and dynamic workplace that fosters support and collaboration among colleagues. I prioritize environments that offer learning and skill development opportunities.
I am interested in roles such as F&B supervisor, event coordinator.
I prefer to work in Nha Trang or nearby areas. I am open to relocation if an opportunity aligns with my skills and career goals.
I am available for flexible shifts, including weekends and holidays. I adapt well to high-pressure environments and demanding workloads.
I am open to discussions to determine a fair compensation package, including bonuses and benefits.
Kỹ năng
-
Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống, kỹ năng lập kế hoạch ngắn hạn,v.v.. 100%
Học vấn - Chuyên môn
Trung Cấp Bách Khoa Sài Gòn
Kế Toán VB2 - Trung cấp - 2024 - 2026
Kinh nghiệm làm việc
Nhân viên phục vụ Alacarte/Banquet tại Vinpearl Nha Trang Resort
Nha Trang - 12/2017 - Hiện tại
Operated daily service for à la carte, set menu and support bufet.
Trained new staff on SOPs and service standards.
Assisted team leaders in organizing service tools and monitoring asset inventory.
Delegated tasks and supported casual staff during large events.
Responsible for guest satisfaction, order processing and problem-solving.
Participated in organizing and serving large-scale banquets (300 - 1000 guests over).
Led casual teams for parties, wedding, and corpated events.
Coordinated with kitchen and service team to ensure smooth operation.
Responsible for set up, service flow and event teardown.
Thông tin tham khảo
Nguyễn Thị Phương Chi
Quản lý nhà hàng - Vinpearl Nha Trang Resort
chintp2@gmail.com - 093 854 8794