Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hutech
Quản trị du lịch - Trung cấp
2003 → 2005
Chuyên ngành du lịch lữ hành- Nhà Hàng khách sạn
Kĩ năng
Bartender |
Kinh nghiệm làm việc
Assistant Food and Beverage Manager tại Mai House Saigon Hotel
10/2023 → Hiện tại
Hồ Chí Minh
- Train to the team about the bar operation and FB service - Keep high quality of food service and drinks follow the standard - Coordinates with other departments to make sure well arrange, prepare, set up the events. - Control food & beverage cost - F&B Marketing Plan - Daily, weekly, monthly report to FBM - Monthly P&L report to HOD & GM
Outlet Manager tại Mercure French Village Bà Nà Hills
2/2023 → 10/2023 (7 tháng)
Đà Nẵng
- Manage for outlet: alacart restaurant and bar - Make schedule for all team - Train to the team about the bar operation and FB service - Control beverage cost - Keep high quality of food service and drinks follow the standard - Daily and monthly plan for cleaning and hygine follow with HACCP - Monthly restaurant and bar assetment inventory report.
Outlet Manager tại Centara Mirage Resort Mui Ne
6/2022 → 1/2023 (7 tháng)
Huỳnh Thúc Kháng, Mũi Né, Phan Thiết
- Manage for outlet: alacart restaurant and bar - Make schedule for all team - Train to the team about the bar operation and FB service - Control beverage cost - Keep high quality of food service and drinks follow the standard - Daily and monthly plan for cleaning and hygine follow with HACCP - Monthly restaurant and bar assetment inventory report. - Coordinates with other departments to make sure well arrange, prepare, set up the events.
Restaurant Manager tại Radisson Blu Resort Cam Ranh
2/2021 → 5/2022 (1 năm 2 tháng)
Cam Ranh - Nha Trang
Manage operation of all day dining and alacarte restaurant. - Take care 3 bar outlets, 2 restaurants, room service, support banquet event and report to FBM. - Training and coaching for partner with SOP - Make the schedule for the team - Conduct review peformance monthly, yearly. - Perform company culture. - Daily, weekly, monthly report to FBM. - Analysis and monitor revenue, costing, labor, customer trend - Monitor par stock, inventory - Monitor condition of assetment, Restaurant working enviroment. - F&B Marketing Plan
Restaurant Manager tại BBQ Garder restaurant
11/2016 → 12/2018 (2 năm )
Hồ Chí Minh
quản lí cho nhà hàng BBQ Pháp tại Quận 1, Tp Hồ Chí Minh
Head Bar tại Havana Premium Hotel Nha Trang
5/2014 → 8/2016 (2 năm 3 tháng)
Nha Trang
Quản lý các quầy bar của khách sạn
Restaurant Manager tại Vinpearl
1/2011 → 4/2014 (3 năm 3 tháng)
Nha Trang
Quản lý nhà hàng món ăn Việt.
Bar Supervisor tại Diamond Bay Resort & Spa
5/2008 → 7/2010 (2 năm 2 tháng)
Nha Trang
Giám sát tất cả các quầy bar thuộc khu vực resort