
HOÀNG DŨNG
Chef De Partie
Thông tin cá nhân
Họ và tên
HOÀNG DŨNG
Giới tính
Nam
Ngày sinh
20/05/1994
Địa chỉ
Lê Văn Việt, Thủ Đức
Cập nhật
08/06/2025
Thông tin cơ bản
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng ca
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Tiếng Anh (Giỏi)
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Công việc mong muốn
Mong muốn về công việc
Progress to Sous Chef or Executive Chef; Develop a professional kitchen team; Drive revenue and control ingredient costs; Participate in culinary competitions or events; Continue learning and staying updated with Western culinary trends.
Kỹ năng
-
A la carte cooking skills 80%
-
Dishes decoration Skills 60%
-
Leadership skills 60%
-
Management skills 60%
-
Ingredient inventory control skills 80%
Học vấn - Chuyên môn
ORANGE COAST COLLEGE
Associate in Science- Advance Culinary Art - Cao đẳng - 2013 - 2018
Kinh nghiệm làm việc
Chef de partie ( Western Cuisine) tại HOTEL MAJESTIC SAIGON
HCMC - 1/2020 - Hiện tại
- Created and developed new dishes for the restaurant/ hotel seasonal menus.
- Introduced and cooked the restaurant's dishes.
- Trained junior chefs and supported their culinary development.
- Led kitchen staff and supervised daily food preparation.
- Responsible for side dishes.
- Determining food portions.
- Maintained kitchen hygiene and adhered to food safety regulations.
- Controlled ingredient inventory and ensured proper food storage.
Thông tin tham khảo
Nguyen Thi Xuan Dao
Deputy of General Manager - HOTEL MAJESTIC SAIGON
dao.nguyen@majesticsaigon.com - 0909483378