certy resume

Hoteljob.vn

HOÀNG DŨNG

HOÀNG DŨNG

Chef De Partie

Thông tin cá nhân

Họ và tên

HOÀNG DŨNG

Giới tính

Nam

Ngày sinh

20/05/1994

Địa chỉ

Lê Văn Việt, Thủ Đức

Cập nhật

08/06/2025

Trang cá nhân

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc

Từ 5 đến 10 năm

Vị trí

Trưởng ca

Mức lương mong muốn

12 - 20 triệu

Nơi mong muốn làm việc

Tiếng Anh (Giỏi)

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Giỏi)

Công việc mong muốn

Ngành nghề

Ẩm thực

Bếp

Mong muốn về công việc

Progress to Sous Chef or Executive Chef; Develop a professional kitchen team; Drive revenue and control ingredient costs; Participate in culinary competitions or events; Continue learning and staying updated with Western culinary trends.

Kỹ năng

  • 80% Kỹ năng
    A la carte cooking skills 80%
  • 60% Kỹ năng
    Dishes decoration Skills 60%
  • 60% Kỹ năng
    Leadership skills 60%
  • 60% Kỹ năng
    Management skills 60%
  • 80% Kỹ năng
    Ingredient inventory control skills 80%

Học vấn - Chuyên môn

ORANGE COAST COLLEGE

Associate in Science- Advance Culinary Art - Cao đẳng - 2013 - 2018

Kinh nghiệm làm việc

Chef de partie ( Western Cuisine) tại HOTEL MAJESTIC SAIGON

HCMC - 1/2020 - Hiện tại

- Created and developed new dishes for the restaurant/ hotel seasonal menus.
- Introduced and cooked the restaurant's dishes.
- Trained junior chefs and supported their culinary development.
- Led kitchen staff and supervised daily food preparation.
- Responsible for side dishes.
- Determining food portions.
- Maintained kitchen hygiene and adhered to food safety regulations.
- Controlled ingredient inventory and ensured proper food storage.

Thông tin tham khảo

Nguyen Thi Xuan Dao

Deputy of General Manager - HOTEL MAJESTIC SAIGON

dao.nguyen@majesticsaigon.com - 0909483378

Hình ảnh

Thank You!