Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

HOÀNG DŨNG

HOÀNG DŨNG

Hồ sơ 5 sao vàng 48 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/05/1994, 31 tuổi

Lê Văn Việt, Thủ Đức

Cập nhật: 16/06/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng ca
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

ORANGE COAST COLLEGE

Associate in Science- Advance Culinary Art - Cao đẳng

2013 → 2018

Kĩ năng

A la carte cooking skills
Dishes decoration Skills
Leadership skills
Management skills
Ingredient inventory control skills

Kinh nghiệm làm việc

Line Cook tại THE RECESS ROOM RESTAURANT

9/2017 → 11/2018 (1 năm 2 tháng)

CA 92708, US

- Cook all menu items assigned by the Head Chef, Sous Chef or Kitchen supervisor according to the restaurant's recipe and presentation standards. - Maintain cleanliness and organization of the station during and after each service. - Ensure that all dishes are prepared to the highest quality standards, following recipe guidelines and portion control. - Cook food to order, ensuring all dishes are done to the correct temperature, texture, and presentation. - Operate cooking equipment such as grills, fryers, stoves, and ovens. - Maintain and organized workflow to ensure food is delivered promptly to the front-of-house staff while minimizing wait times for customers.

Line Cook tại LEFT COAST BREWING CO.

12/2018 → 7/2019 (7 tháng)

CA 92618, US

- Prepare and cook all menu items assigned by the Head Chef, Sous Chef or Kitchen supervisor according to the restaurant's recipe and presentation standards. - Set up the kitchen line with all required ingredients and tools for each shift. - Maintain cleanliness and organization of the station during and after each service. - Ensure that all dishes are prepared to the highest quality standards, following recipe guidelines and portion control. - Cook food to order, ensuring all dishes are done to the correct temperature, texture, and presentation. - Operate cooking equipment such as grills, fryers, stoves, and ovens. - Maintain and organized workflow to ensure food is delivered promptly to the front-of-house staff while minimizing wait times for customers.

Chef de partie tại HOTEL MAJESTIC SAIGON

1/2020 → Hiện tại

Ho Chi Minh, Vietnam

- Created and developed new dishes for the restaurant/ hotel seasonal menus. - Introduced and cooked the restaurant's dishes. - Trained junior chefs and supported their culinary development. - Led kitchen staff and supervised daily food preparation. - Responsible for side dishes. - Determining food portions. - Maintained kitchen hygiene and adhered to food safety regulations. - Controlled ingredient inventory and ensured proper food storage.

Mong muốn về công việc

Progress to Sous Chef or Executive Chef; Develop a professional kitchen team; Drive revenue and control ingredient costs; Participate in culinary competitions or events; Continue learning and staying updated with Western culinary trends.

Giải thưởng

Star of the month

6/2024

Excellent working services at hotel Majestic Saigon

Thông tin tham khảo

Nguyen Thi Xuan Dao - Deputy of General Manager

HOTEL MAJESTIC SAIGON

dao.nguyen@majesticsaigon.com - 0909483378

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo