certy resume

Hoteljob.vn

Hồ Tùng Hy

Hồ Tùng Hy

Quản Lý Nhà Hàng

Restaurant Manager with 10+ years of experience in F&B, managing teams of up to 120 staff. Skilled in operations management, cost control, staff development, and enhancing customer experience. Experienced in brand building, implementing new technologies (E-menu, contactless payment), and achieving multiple company awards. Career goal: Managing a high-end Fusion restaurant in central Ho Chi Minh City.

Thông tin cá nhân

Họ và tên

Hồ Tùng Hy

Giới tính

Nam

Ngày sinh

25/05/1993

Địa chỉ

192 Đinh Bộ Lĩnh, Quận Bình Thạnh

Cập nhật

12/09/2025

Trang cá nhân

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc

Từ 10 đến 20 năm

Vị trí

Outlet Manager

Mức lương mong muốn

12 - 20 triệu

Nơi mong muốn làm việc

Tiếng Anh (Giỏi)

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Giỏi)

Công việc mong muốn

Mong muốn về công việc

I aspire to join a prestigious and growth-oriented organization where I can apply my leadership and hospitality expertise, foster innovation in guest experience, and build a long-term career that grows in harmony with the company’s success.

Kỹ năng

  • 80% Kỹ năng
    Quản lý 80%
  • 80% Kỹ năng
    Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng 80%
  • 80% Kỹ năng
    Quản lí thời gian 80%
  • 100% Kỹ năng
    Tổ chức công việc 100%
  • 80% Kỹ năng
    Leadership Skill 80%

Học vấn - Chuyên môn

VNUHCM University of Social Sciences & Humanities

Bachelor of Psychology - Đại học - 2011 - 2014

Kinh nghiệm làm việc

Outlet Manager – Lion City Restaurant (Multi Trust Co., Ltd) tại Lion City Restaurant (Multi Trust Co., Ltd)

Hồ Chí Minh, Việt Nam - 8/2017 - 6/2021

Managed revenue, expenses, and budgets.

Executed marketing campaigns & promotions, increasing customer acquisition.

Awarded Best Staff of the Year 2018 & 2020.

Outlet Manager – CNSG Trading & Services Co., Ltd (Tan Hai Van) tại CNSG Trading & Services Co., Ltd (Tan Hai Van)

Hồ Chí Minh, Việt Nam - 9/2021 - 9/2023

Oversaw full restaurant operations, financial planning, sales analysis, and improvement strategies.

Achieved consistent revenue growth through marketing campaigns & customer service improvement.

Ensured compliance with food safety, legal, and labor safety standards.

F&B Manager – Silverland Group tại Silverland Sil & Min

Hồ Chí Minh, Việt Nam - 7/2023 - 12/2024

Manage hotel restaurant operations, controlling costs and monthly revenue.

Collaborated with kitchen & marketing teams to enhance food quality, service, and promotions.

Supervised 100+ staff, involved in recruitment & training.

Thông tin tham khảo

Hình ảnh

Thank You!