Leforestier

Leforestier

Hồ sơ 5 sao 71 Lượt xem

Giới thiệu bản thân

Trained and graduated from Hospitality and Catering, I began my career more than 30 years ago as a cook and then, by dint of hard work and perseverance, I was successively promoted to the position of executive chef Cum F&B, on behalf of various brands such as Starwood, Accor, Intercontinental. Establishments employing from 300 to 2000 employees. Trained in Miami on HACCP to be operational on cruise ships, where hygiene must be irreproachable while working for large volumes, 9000 meals per day that allowed me to have very good scores on the different hotels that I had to supervise as executive chef cum FB. My strong points are: • Excellent Training skills, motivation, vision to generate productivity and revenue • Rich knowledge of various cuisines, fine dinner, buffet and banqueting • Very experienced to create and set up F&B operational Standards as well as Mice menus. • P&L Management, control over the operational costs, labor cost, GOP • Evens organization • HACCP ,Training and follow Hygiene • Experience Managing F&B operations in 5 & 4 *(Resort, Boutique hotel) • Pre-opening, reorganization to be efficient

Thông tin cá nhân

Họ và tên
Leforestier
Giới tính
Nam
Ngày sinh
06/09/1968, 56 tuổi
Địa chỉ
France
Cập nhật
03/03/2023

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Tổng giám đốc/ Giám đốc
Mức lương mong muốn
Dưới 1 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)

Kỹ năng

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Trình độ học vấn chuyên môn

Kinh nghiệm làm việc

EXECUTIVE CHEF tại Intercontinental 5+* Nha Trang

Vietnam

EXECUTIVE CHEF tại Groupe Accor, Sofitel Plaza 5*

HCM city, Vietnam

Thông tin tham khảo

Hình ảnh