Thanh Bình Lưu

Thanh Bình Lưu

Hồ sơ 5 sao vàng 228 Lượt xem

Giới thiệu bản thân

Thông tin cá nhân

Họ và tên
Thanh Bình Lưu
Giới tính
Nam
Ngày sinh
27/02/2000, 24 tuổi
Địa chỉ
75 Yersin, phường Cầu Ông Lãnh, quận 1, TPHCM
Cập nhật
22/10/2023

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)

Kỹ năng

Pha chế

Mong muốn về công việc

Mong muốn của em về vị trí: Bartender, môi trường: chuyên nghiệp, hòa đồng thân thiện, có nhiều cơ hội học hỏi kinh nghiệm, cọ xát với thực tế kèm theo những đãi ngộ về thu nhập và cơ hội thăng tiến tương xứng với năng lực và cống hiến

Giải thưởng

Trình độ học vấn chuyên môn

First Footsteps Group

Bartender - Khác

Trong khoảng thời gian này em đã được học các kiến thức về Bartending, mixology, phục vụ chăm sóc khách hàng, inventory…

Kinh nghiệm làm việc

Bartender tại Paragon Saigon Hotel

Thành phố Hồ Chí Minh, Việt nam

-Mise en place, making sure everything in bar area always neat and tidy, clean and safety -Consluting the drink fit with requests of customers by using khowledge and experience about food and beverage -Resolved customer complaints in a professional and timely manner -Serving Coffee, Cooktails, Beer, Wine, Tea, Detox Juices, Smoothies,... according to standard of 4* hotel -Maintain the stock of fruits, beer, wine, ingredients... enough for the working shift -Checking and writing Daily Inventory, report with the manager -Support co-worker to serve customers

Bartender tại Nhà hàng KinĐee - Thaigastropub

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Worked well with other bar and restaurant staff. -Acted as a support to other bartenders by creating drinks, and helping to maintain and stock the bar when necessary. -Adhered to all safety and sanitary rules and regulations. -Carried on friendly conversations with patrons and answered any questions or concerns to the best of my ability. -Greeted guests with a friendly and helpful attitude at all times. -Monitored bar inventory and made notes for needed supplies when necessary. -Ability to work under high pressure -Ability to work independently, teamwork -Be trained in bartending, basic mixology, moscular gastronomy such as sous vide, cacbonation, clarification, infusion, smoky,...

Bartender tại Broma : Not A Bar

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Monitored bar inventory and made notes for needed supplies when necessary. -Acted as a support to other bartenders by creating drinks, and helping to maintain and stock the bar when necessary. -Waited on tables, taking drink orders in this high traffic pub. -Adhered to all safety and sanitary rules and regulations.

Phục vụ tại Nhà Hàng Thuận Kiều

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Take order and help customers choose food and drink -Report the manager about the request or problem of the customers and help to find out a solution -Perform other tasks as assigned by the manager

Thông tin tham khảo

Hình ảnh