1451 Lượt xem
Kiến thức về lý thuyết và thực hành các loại bánh âu, một số loại bánh mì và decor bằng chocolate Có khả năng làm việc độc lập hoặc theo nhóm Chịu được môi trường áp lực cao
Vị trí ứng tuyển sous chef- pastry chef
* 2010 – 2015 : Workings in Pastry at Intercontinental Asiana Saigon. Position: Cook • Vietnamese cake: Banana cake,Mung bean cake, Layer cake… • Western cake : opera, brownie, choux, macaroon… • Make the chocolate decoration.. • Make the bread. * 03/2015-08/2016 : Serving in the military * 08/2016 - 05/2017 : Working at Paul restaurant Position: Chef de partie * 06/2017 - 10/2017 : Working at Pagaron Sai Gon hotel Position: Chef de partie *3/2018 - 10/2018 : worked at Vinoasis Phu Quoc *11/2018-3/2019:worked at 1985 shop *4/2019 - now: worked at Liberty Citypoint Sai Gon