cover CV: Đỗ Kỳ Lãm

Đỗ Kỳ Lãm

Hồ sơ 5 sao

Restaurant Manager

Giới tính : Nam
Địa chỉ: 270B/72/22/5 Lý Thường Kiệt P.6,Q.Tân Bình,TP.HCM.
Ngày sinh : 1982

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên bao gồm 3 cv đính kèm

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có

Kinh nghiệm làm việc

Từ 10 đến 20 năm

Số tuổi hiện tại

36

Trình độ học vấn

Xem chi tiết

Mức lương mong muốn

12 - 20 triệu

Nơi muốn làm việc

HCMC

Ngoại ngữ

Tiếng Anh (Khá)

Quy mô công ty lớn nhất từng làm

1.000 - 4.999

Lượt xem hồ sơ

450

Lĩnh vực

Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân Mô tả về bản thân, nêu các kỹ năng, năng lực, lợi thế và điểm còn hạn chế của bạn nếu có content With over 15 years of experience in hospitality industry especially in food & beverage department. I am looking for a long term employers with a leading company in quick service restaurant industry who appreciate hard work, dedication, customer oriented. I am persuasive, efficient negotiation with good communication and management skills that can grow up and benefit with your company.

Giới thiệu bản thân

With over 15 years of experience in hospitality industry especially in food & beverage department. I am looking for a long term employers with a leading company in quick service restaurant industry who appreciate hard work, dedication, customer oriented. I am persuasive, efficient negotiation with good communication and management skills that can grow up and benefit with your company.
Trình độ học vấn / chuyên môn Mô tả về quá trình học vấn/chuyên môn của bạn education

Trình độ học vấn / chuyên môn

Saigontourist Hospitality College

Restaurant Operation - Trung cấp

2000 → 2002

Corporate Training Solutions Vietnam

Management - Khác

2018 → 2018

Two Day Leaders in action
Kỹ năng Mô tả những kỹ năng và kinh nghiệm của bạn experience

Kỹ năng

- Có khả năng tổ chức, sắp xếp và quản lý điều hành.
Pha chế
Tin học văn phòng
Logical thinking and creative
Training and Development
SLOVING PROBLEM
Kinh nghiệm làm việc Mô tả kinh nghiệm làm việc experience

Kinh nghiệm làm việc

SUPERVISOR - Hotel Continental Saigon

5/2012 → 9/2014 (2 năm 4 tháng )

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Responsible for general restaurant operations when RestaurantManager is absent. -Assists with Executive Chef and marketing initiatives (Valentine’sDay, Women’s Day & other special Events and Promotions). -Assists with hiring and managing staff. -Training Staff with Excellence Customer Service. -Responsible for designing Menu and accounting food cost. -Prepared the Roster and monitored staff. -The author and admin of Facebook fan page Hotel ContinentalSaigon & Restaurant Le Bourgeois. -Improved brand awareness by coaching the social Marketing. -Supervising tasks in dining room. -Enhanced Customer Service -Observe, learn and catch customers’ taste well. -Improve English Communication Skill.

Restaurant Manager - AUTOGRILL VFS F&B COMPANY LTD

10/2014 → 9/2017 (2 năm 11 tháng )

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Controlling the Turn Over Rate under fifteen percent per year. -Maintain the Sale Target increasing over twenty percent per year. -Lead team to achieve the sale Target - 15.000.000.000 Net Sale per year. -Be in charge two outlets ( Food Court - A wide selection Japanese cuisine, Chinese food trend Restaurant and Finbar - A Fast Casual Dining Restaurant) -Ensure food hygiene standard procedures. -Research and create Promotions Program to achieve Sale per Man Hour. -Enhanced and encouraged servers’ up selling to achieve sale target. -Manage and Assign Duty Roster for All Staffs (30 members) -Responsible in the hiring and developing of restaurant personnel. -Maintains and submits daily, weekly, period-ending, and special reports as requested.Projects a professional presence in the restaurant community by being active in community and civic projects.

B-Dubs Restaurant Manager - QSR VIET NAM

9/2017 → / (1 năm 11 tháng )

Hồ Chí Minh, Việt Nam

-Responsible for restaurant operations. -Control and manage goods quality and goods’ display at restaurant. -Analyze and control the P&L every month. -Ensure the COG & COL percent ideally of total Net Sales. -Coaching and set KPI for all the staffs. -Ensure food hygiene standard procedures. -Research and create Promotions Program to achieve Sale per Man Hour. -Enhanced and encouraged servers’ up selling to achieve sale target. -Responsible for Inventory. -Manage and Assign Duty Roster for All Staffs (30 members) -Responsible in the hiring and developing of restaurant personnel. -Develops and maintains an acceptable level of sales. -Manages restaurant cash control by making bank deposits and maintaining an accurate restaurant change fund. -Reports and controls restaurant inventory through established inventory systems -Maintains suficient stock by ordering, receiving and accounting for all supplies ( dry goods, perishables and certain intems of equipment) -Ensures adequate staffing by scheduling and using manpower controls systems. -Maintains and submits daily, weekly, period-ending, and special reports á requested
Mong muốn về công việc Hãy nói cho nhà tuyển dụng biết những mong muốn của bạn về môi trường làm việc, vị trí công việc, địa điểm, thời gian và thu nhập... content2 With over 15 years of experience in hospitality industry especially in food & beverage department. I am looking for a long term employers with a leading company in quick service restaurant industry who appreciate hard work, dedication, customer oriented. I am persuasive, efficient negotiation with good communication and management skills that can grow up and benefit with your company.

Mong muốn về công việc

With over 15 years of experience in hospitality industry especially in food & beverage department. I am looking for a long term employers with a leading company in quick service restaurant industry who appreciate hard work, dedication, customer oriented. I am persuasive, efficient negotiation with good communication and management skills that can grow up and benefit with your company.
Giải thưởng Mô tả giải thưởng đạt được awards

Giải thưởng

The Best Associate of the Year 2015

11/2015

The Best Associate of the Autogrill VFS F&B Company Ltd in 2015
Thông tin tham khảo Cung cấp thông tin tham khảo về công ty mà bạn đã làm việc reference

Thông tin tham khảo

Nguyễn Hồng Linh - Quản lý điều hành

QSR Vietnam

linh.h.nguyen@gmail.com - 0982580037

Nguyễn Minh Vương - Trợ lý quản lý điều hành kinh doanh

Autogrill

vuong.nguyen@autogrillvfs.com.vn - 0906434396

Đánh giá profile

ĐÁNH GIÁ