Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Hue Tourism College
Chế biến món ăn - Cao đẳng
2011 → 2014
Kĩ năng
Cán bột | |
Làm việc tốt dưới áp lực | |
làm các loại bánh mì, bánh ngọt.. | |
sử dụng tốt máy tính |
Kinh nghiệm làm việc
Pastry Chef tại Sheraton Phu Quoc Long Beach Resort
8/2024 → Hiện tại
Phú Quốc, tỉnh Kiêng Giang
Managing and ensuring Pastry kitchen run under control, base gon standard of company. • Making plan, ordering ingredient, machinery. • Checking and make sure quality of product. • Cost controlation • Taking care of manning in Pastry team, cooperating with Human Resoures. • Training the new member and supporting then to catch up with team. • Cooperrating with Executive Chef to have new product, concept or menu
Sous Pastry Chef tại Angsana & Dhawa resort Ho Tram
4/2023 → 8/2024 (1 năm 4 tháng)
Bà Rịa - Vũng Tàu
Managing and ensuring Pastry kitchen run under control, base gon standard of company. • Making plan, ordering ingredient, machinery. • Checking and make sure quality of product. • Cost controlation • Taking care of manning in Pastry team, cooperating with Human Resoures. • Training the new member and supporting then to catch up with team. • Cooperrating with Executive Chef to have new product, concept or menu
Junior Pastry Chef tại The Secret Côn Đảo
2/2022 → 4/2023 (1 năm 2 tháng)
Bà Rịa-Vũng Tàu
• Managing and ensuring Pastry kitchen run under control, base gon standard of company. • Making plan, ordering ingredient, machinery. • Checking and make sure quality of product. • Cost controlation • Taking care of manning in Pastry team, cooperating with Human Resoures. • Training the new member and supporting then to catch up with team. • Cooperrating with Executive Chef to have new product, concept or menu
Chef de partie tại Kawara Mỹ An Onsen Hotel & Resort Huế
11/2020 → 2/2022 (1 năm 3 tháng)
Huế
• Managing and ensuring Pastry kitchen run under control, base on standard of company. • Making plan, ordering ingredient, machinery. • Checking and make sure quality of product. • Cost controlation • Taking care of manning in Pastry team, cooperating with Human Resoures. • Training the new member and supporting then to catch up with team. • Cooperrating with Executive Chef to have new product, concept or menu
Demi Chef de partie tại Best Western Premier Sonasea Phu Quoc
6/2018 → 4/2019 (10 tháng)
Phú Quốc, Kiêng Giang
Demi Chef de Partie tại KHÁCH SẠN PULLMAN SAIGON
2/2017 → 6/2018 (1 năm 4 tháng)
Thành phố Hồ Chí Minh
Commis tại Novotel Phu Quoc Hotel and Resort
6/2015 → 1/2017 (1 năm 7 tháng)
Phú Quốc, Kiêng Giang