Võ Tuấn Tú

Võ Tuấn Tú

Hồ sơ 5 sao bạc 483 Lượt xem

Giới thiệu bản thân

Personal strengths: -Strong Leadership -Good Communication Skills -Excellent Customer Management -Well Organized -Ability To Multitask -Problem Solving Ability -Profitable Thinking -Commercial awareness Personal weakness: -Lack of confidence -English skills

Thông tin cá nhân

Họ và tên
Võ Tuấn Tú
Giới tính
Nam
Ngày sinh
24/09/1988, 36 tuổi
Địa chỉ
Số nhà 59A,đường Nguyễn Thị ĐỊnh,phường Phước Long,thành phố Nha Trang,tỉnh Khánh Hoà.
Cập nhật
21/02/2023

Thông tin cơ bản

Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Khánh Hòa
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)

Kỹ năng

Quản lý

Mong muốn về công việc

Honestly, I would like to experience working as a Restaurant Supervisor or Restaurant Assistant Manager. The salary would be around: 1.000 USD or can negotiate.

Giải thưởng

Trình độ học vấn chuyên môn

NHA TRANG UNIVERSITY

BUSINESS ADMINISTRATION - Đại học

Kinh nghiệm làm việc

Content Moderator tại Teleperformance Malaysia

Penang island- Malaysia

Vietnamese Restaurant Manager tại YEN’S RESTAURANT

73/6 TRAN QUANG KHAI NHA TRANG VIET NAM

Responsibility: • Managing the entire staff of the restaurant and coordinating their work. • Provide customers support by resolving their complaints about service or food quality. • Meeting and greeting customers and organize table reservations. • Recruiting, training and motivating staff

Seafood Restaurant Manager tại AT RESTAURANT

L15, B21-B22 AN BINH TAN URBAN NHA TRANG VIET NAM

Responsibility: • Managing the entire staff of the restaurant and coordinating their work. • Provide customers support by resolving their complaints about service or food quality. • Meeting and greeting customers and organize table reservations. • Recruiting, training and motivating staff.

ASST FOOD OPERATIONS MANAGER(TRAINEE) tại CARNIVAL CRUISE LINES

3655 NW 87th AVENUE, MIAMI,FLORIDA 33178, USA.

Responsibility: • To assist the Food Operations Manager in the overall operations of Food production, auxiliary guest services, planning, organizing and executing assigned tasks. • To ensure all company procedures and specifications are adhered to.

Assistant Cook tại The Rooftop lounge Restaurant

Nha Trang, Khánh Hoà

Assistant Cook tại Costa Cruise S P A Italy

Cruise ship in Italy

Thông tin tham khảo

Hồ Hải Yến Giám đốc công ty - công ty TNHH ba chị em gái Nha Trang ,Khánh Hoà

yenrestaurant@havanhotel - 0935782700

Hình ảnh