[Hilton] Commis I - Phụ bếp 1 | La Festa Phu Quoc
- Hạn nộp: 30/08/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
Với tư cách phụ bếp 1, bạn sẽ chịu trách nhiệm thực hiện các nhiệm vụ sau theo tiêu chuẩn cao nhất:
- Prepare food for guests and team members efficiently, economically, and hygienically as per standard recipes and procedures.
- Chuẩn bị thức ăn cho khách và các đồng nghiệp một cách hiệu quả, tiết kiệm và hợp vệ sinh theo công thức và quy trình tiêu chuẩn
- Support the Sous Chef or the Chef de Partie in ensuring smooth operation of the kitchen and prompt service at all times.
- Hỗ trợ Bếp phó hoặc tổ trưởng trong việc đảm bảo nhà bếp vận hành trơn tru và phục vụ nhanh chóng mọi lúc
- Work seamlessly with recipes, standards and plating guides.
- Làm việc với các công thức, tiêu chuẩn và hướng dẫn trình bày món ăn.
- Maintain all HACCP aspects within the hotel’s operation.
- Duy trì tất cả các khía cạnh của HACCP trong hoạt động của khách sạn
- Use all equipment, tools and machines appropriately.
- Sử dụng tất cả các thiết bị, dụng cụ và máy móc một cách thích hợp
- Work on off-site events when tasked.
- Làm việc trên các sự kiện bên ngoài khi được giao nhiệm vụ.
- Complete tasks and jobs outside of the kitchen when requested.
- Hoàn thành các nhiệm vụ, công việc khác khi được yêu cầu
- Assist in inventory taking.
- Hỗ trợ kiểm kê
- Knowledgeable of hotel’s occupancy, events, forecasts and achievements.
- Am hiểu về công suất phòng, sự kiện, dự báo và thành tích của khách sạn
- Effectively respond to every guests’ feedback.
- Hồi đáp mọi phản hồi của khách
- Learn and adapt to changes.
- Học hỏi và thích nghi với những thay đổi
- Maintain at all times a professional and positive attitude towards team members and supervisors.
- Luôn duy trì thái độ chuyên nghiệp và tích cực đối với các thành viên trong nhóm và người giám sát.
- Adhere to established hotel rules and team member handbook, ensuring all team members under your supervision do so as well for the department to operate smoothly.
- Tuân thủ các chính sách và thủ tục của khách sạn, quy tắc ứng xử trong kinh doanh của Hilton, sổ tay nhân viên của khách sạn, các chính sách và thủ tục về an ninh và khẩn cấp.
- Attend and actively participate in all training sessions.
- Tham dự và tích cực tham gia tất cả các buổi đào tạo
- Check that the quality of food prepared by team members meet the required standards and make necessary adjustments.
- Kiểm tra chất lượng thức ăn do các thành viên trong nhóm chuẩn bị có đáp ứng các tiêu chuẩn yêu cầu hay không và thực hiện các điều chỉnh cần thiết
- Understand, practice and promote good teamwork to achieve missions, goals, and overall departmental standards.
- Hiểu, thực hành và thúc đẩy tinh thần đồng đội tốt để đạt được sứ mệnh, mục tiêu và tiêu chuẩn chung của bộ phận
- Perform duties and responsibilities in an efficient and productive manner.
- Thực hiện nhiệm vụ và trách nhiệm một cách hiệu quả và năng suất
- The Management reserves the right to make changes to this job description at its sole discretion and without advance notice.
- Ban quản lý có quyền thay đổi bản mô tả công việc này theo quyết định riêng của mình và không cần thông báo trước
- Carry out any other reasonable duties and responsibilities as assigned.
- Thực hiện bất kỳ nhiệm vụ và trách nhiệm hợp lý nào khác theo sự phân công.
Quyền lợi được hưởng
Hilton is the leading global hospitality company, spanning the lodging sector from luxurious full-service hotels and resorts to extended-stay suites and mid-priced hotels. For nearly a century, Hilton has offered business and leisure travelers the finest in accommodations, service, amenities and value. Hilton is dedicated to continuing its tradition of providing exceptional guest experiences across its global brands. Our vision to fill the earth with the light and warmth of hospitality unites us as a team to create remarkable hospitality experiences around the world every day. And, our amazing Team Members are at the heart of it all!
Benefits:
- Competitive salary
- Lương cạnh tranh
- Insurance as labor law (apply from starting date)
- Bảo hiểm theo luật Lao động
- Heath Care Insurance (24/7)
- Bảo hiểm sức khoẻ 24/7
- 12 Annual Leaves
- 12 ngày nghỉ phép
- Working hours: 9 hours/ day, 1 hour break/day, 2 days off per week
- Giờ làm việc: 9 tiếng/ngày, 1 tiếng nghỉ trưa, 2 ngày nghỉ/tuần
- Relocation, home leave ticket, repatriation allowances
- Hỗ trợ cho việc chuyển đến địa điểm làm việc mới, Vé để đi nghỉ phép về thăm quê hương định kỳ, Hỗ trợ cho việc trở về quê hương sau khi kết thúc công việc.
- Accommodation, uniform, transportation, 3 meals/day
- Được cung cấp chỗ ở, đồng phục, phương tiện di chuyển, 3 bữa ăn/ngày
- Service Charge
- Phí dịch vụ
- Other benefits
- Các quyền lợi khác
Yêu cầu công việc
A Sous Chef, serving Hilton Brands is always working on behalf of our Guests and working with other Team Members. To successfully fill this role, you should maintain the attitude, behaviours, skills, and values that follow:
- High School graduate or above.
- 5 years as cook in a Chinese / Banquet / Main / Pastry Kitchen in a 5-star category hotel or individual restaurant with high standards.
- At least 3 years as a Chef de Partie or 1 year equivalent position in an international brand hotel.
- Possess a valid health certificate.
- Knowledgeable with cooking techniques such as boiling, frying, stewing, reduction, simmering, steaming, baking, soup making, and dry goods preparation (for Chinese / Banquet Kitchen).
- Possess a variety of boiling, frying, stewing, reduction, simmering, steaming, baking, boiling, barbeque and dressing techniques (for Main Kitchen).
- Have a variety of pastry, chocolate and bread making techniques (for Pastry Kitchen).
- A dynamic and creative individual who brings a vast and varied experience in culinary arts, menu design and food promotions.
- A hands-on trainer who coaches and leads by example, motivates and impresses upon the team the right attitude and spirit of culinary excellence.
- Able to work with and consume all products and ingredients.
- Able to convert recipes and follow them through.
- Proficient in Microsoft Word and Excel.
- Able to set priorities and complete tasks in a timely manner.
- Work well in stress situations, remain calm under pressure and able to solve problems.
- Excellent leadership skills.
- Knowledgeable in HACCP.
- Technical education in hospitality or culinary school preferred.
- Good command in English, both verbal and written to meet business needs, preferred.
- Work experience in similar capacity with international chain hotels preferred.
Yêu cầu hồ sơ
- Apply to via Hoteljob
- Tel: 0329 590 055
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô: 100 - 499
Tầng 2, tòa nhà Sun Home Phú Quốc, Khu Phố 6, Phường An Thới, thành phố Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang, Việt nam
-
A one-of-kind destination heartfully curated to capture the imagination, discover the romance of travel and spark one’s sense of wonder. La Festa is charismatic and spellbinding, filled with spectacular spaces and atmospheres that transport the curious wanderer in us all to faraway lands – yet feel nostalgically familiar and close to home. Located in the heart of Primavera, La Festa presents an immersive experience filled with joy and festivities, a celebration of friendship and love between people and cultures.
Thông tin liên hệ
-
Nhân Sự - P. Nhân Sự
-