Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
6370 1

Phó phòng Kinh doanh tiệc (Deputy Manager of Banquet Sales)

  • Hạn nộp: 31/12/2025
  • Mức lương: 20 - 30 triệu

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

This full-time on-site role, based in Hanoi. The Deputy Manager of Banquet Sales will be responsible for planning and executing banquet events, devising strategies to increase sales, building relationships with customers, coordinating with internal teams, and ensuring the highest standards of service and guest satisfaction. The role also entails supervising the banquet sales team and contributing to strategic decision-making to enhance the brand and customer experience.

• Proactively promote and sell banquet and event services to prospective clients;

• Develop and manage a growing customer database;

• Build and maintain strong relationships with corporate and individual clients;

• Conduct client meetings, venue tours, and prepare tailored sales proposals and contracts;

• Negotiate pricing and contractual terms in accordance with company policies and client expectations;

• Collaborate with the operations and culinary teams to ensure flawless coordination and execution of each event;

• Follow up on post-event feedback to ensure client satisfaction and identify improvement areas;

• Track sales activities and maintain accurate client records and event documentation;

• Assist in developing and executing promotional strategies to drive banquet business.

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive Income: Competitive salary + sales commission + monthly service charge bonus.
  • Work-Life Balance: 12 annual leave days, weekends off (Saturday & Sunday).
  • Comprehensive Insurance Package: Social, health, unemployment, and 24/7 accident insurance.
  • Generous Bonuses: National Day (2/9) bonus, 13th-month salary, year-end bonus, and annual salary review.
  • Employee Support: Free duty meals and parking.
  • Wellness & Engagement: Annual health check-up and company trip.

Yêu cầu công việc

  • Strong sales, business development, and negotiation skills
  • Excellent communication, customer service, and client relationship management abilities
  • Proficiency in event planning, organization, and managing schedules
  • Experience in team leadership, training, and motivation
  • Knowledge of the food and beverage industry and hospitality practices
  • Problem-solving skills and the ability to work under pressure to meet deadlines
  • Fluency in English (required verbal and written communication), Vietnamese proficiency is a plus
  • Previous experience in hospitality, banquet sales, event planning, or hotel sales is a strong plus;
  • Bachelor’s degree in Business, Marketing, Hospitality Management, or a related fields.

Yêu cầu hồ sơ

Ửng viên gửi CV trực tiếp trên Hoteljob

Hoặc: Nộp hồ sơ trực tiếp tại: Phòng Nhân sự, Tầng 4, Tòa nhà Press Club, số 12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội

SĐT: 0243 934 0888 (máy lẻ: 3042)

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Press Club Building, 12 Phố Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội, Vietnam
  • Press Club (Trung tâm Dịch vụ Báo chí) là doanh nghiệp liên doanh được thành lập từ tháng 10 năm 1997, có trụ sở là một tòa nhà thương mại 7 tầng mang phong cách kiến trúc Pháp cổ tọa lạc tại trung tâm thủ đô Hà Nội. Press Club cung cấp những gian hàng và văn phòng cho thuê hạng A với các khách hàng lớn như Regus, Omega và Starbuck. Đặc biệt, với lịch sử phát triển hơn 20 năm qua, Press Club được ghi nhận là một địa điểm lý tưởng để tổ chức hội thảo, sự kiện và là nơi thưởng thức tinh hoa ẩm thực nước Pháp. Chúng tôi sở hữu một phòng họp thiết kế lịch lãm có sức chứa 200 khách, một nhà hàng sang trọng mang tên La Table du Chef chuyên phục vụ thực đơn của bếp trưởng 2* Michelin, và quán bar La Plume với không gian vừa hiện đại, vừa ấm cúng, mang đến những trải nghiệm thú vị từ các loại cocktail độc đáo nhất. Đội ngũ Press Club gồm hơn 100 nhân viên, những con người năng động, hài hước và có niềm đam mê đặc biệt với ngành dịch vụ, với ẩm thực - đồ uống. Chúng tôi đang tìm kiếm những bạn trẻ tràn đầy nhiệt huyết, có đam mê với ẩm thực cao cấp, để cùng chúng tôi sáng tạo, đổi mới và phát triển Press Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo