Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1047737-low-chee-ee 1047737-low-chee-ee.pdf
LOW CHEE EE

LOW CHEE EE

Hồ sơ 5 sao 223 Lượt xem hồ sơ

Nam, 29/12/1974, 50 tuổi

91/10c đường 47, phường hiệp bình chánh, quận Thủ Đức, TP.HCM

Cập nhật: 06/05/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, HCMC, Khánh Hòa
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Consultant to the new management on setting up both Kitchen and Restaurant. tại MALAGAN RESORT

11/2017 → 12/2018 (1 năm )

Kavieng, Papua New Guinea

• Creating new both buffet and A La Carte menus (International – mainly Western, Chinese, Malaysian and Asian cuisines) for the restaurant. • Advising Management on how to setup their Bar, Restaurant and Kitchen • Handled staff hiring and interview and training task. • Ordered all inventory and weekly staffs meetings to ensure smooth-running operation • To advise on food cost and selling price • Food tasting for the new management on the proposed menu • Interacting with in-house guests on food and activities in Kavieng • Provided food catering for the following event: -Dinner event at the new Prime Minister’s residence -Government Meeting group of 40 to 100 persons -Corporate Dinner between 10 to 100 persons • Performed with ease and efficiency under significant pressure with last minute group booking/increase of group size for dining by owning company. • Overall since taking over the restaurant under new Management. The restaurant had seen an increased of 20% of business from the local business community who came back to savor authentic Malaysian and Chinese food esp. A La Carte menu.

Consultant in setting up tại EASTERN WEDGE

12/2018 → 1/2019 (1 tháng)

Chennai, Tamil Nadu, India

• Creating a new menu to include Chinese Vegetarian Dim Sum – The challenge is to work on limited items available in Chennai to create authentic Chinese Dim Sum suitable for their customers. • Advising Management on how to setup their Kitchen in preparation of Dim Sum • Handled staff training task. • Ordered all inventory and weekly staffs meetings to ensure smooth-running operation • To advise on food cost and selling price • Food tasting for the new menu with the management. • Interacting with guests for feedback on the new menu. • Overall received good feedback from customers and great review in their newspaper (attached newspaper cut out)

Head Chef tại MR LAI RESTAURANT

5/2019 → 12/2019 (7 tháng)

Nha Trang, Khánh Hòa, Việt Nam

• Actively involved during pre-opening stage and recent grand opening of the restaurant. • Handled staff training • To advise on food cost and selling price • Creating menu to include dim sum, Asian Fusion Food and Modern Cantonese Cuisine. • Advising Management on how to setup their Kitchen in preparation of Dim Sum • Food tasting for the newly created menu with the management. • Ordered all inventory and weekly staff meetings to ensure smooth-running operation. • Ensure kitchen team maintain standards in the food served. • Interacting with guests for feedback on the overall experience

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo